REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Drept la replică

Drept la replică

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 336

Vă trimitem prezentul drept la replică cu solicitarea de a fi publicat în condiţii grafice similare cu articolul „RA-APPS face piscine şi Jacuzzi la vilele de protocol din Neptun. Prietenul Robertei Anastase, printre câştigatorii contractului "apărut în publicaţia Dumneavoastră în data de 15.04.2019, în replicaonline.ro.

În articolul în cauză a fost menţionat numele companiei noastre fără să fi fost solicitat, înainte de publicare, şi punctul nostru de vedere. Totodată, considerăm că materialul de presă în cauză afectează imaginea companiei Colen Impex SRL, prezentându-se, manieră tendenţioasă, stări de fapt şi situaţii care induc publicului ideea că numele firmei noastre ar putea fi asociat cu fapte situate în afara cadrului legal.

Pentru corecta informare a publicului Dumneavoastră, compania noastră a stat şi vă stă oricând la dispoziţie cu informaţii şi date suplimentare. Prezentăm, în continuare, Dumneavoastră şi publicului Dumneavoastră, istoricul contractelor menţionate în articolul în cauză, istoric pe care îl puteaţi afla foarte uşor printr-un simplu apel telefonic sau e-mail către societatea noastră înainte de publicarea materialului de presă.

Referitor la afirmatiile: „Contractul a fost oferit fără organizarea de licitaţie electronică, în urma unei proceduri simplificate de achiziţie iniţiate pe 20 februarie 2019 "vă informam: La data de 20.02.2019 a fost publicat în SICAP anunţul de participare la procedura de achiziţie nr. SCN 1038120 în vederea atribuirii unui contract de LUCRĂRI: "Lucrări de construcţii de piscine" având ca şi criteriu de atribuire pretul cel mai scăzut. La aceasta procedură oferta asocierii Topalis Engineering SRL (lider de asociere) şi Colen Impex SRL, a fost declarată admisibilă din punct de vedere tehnic şi financiar şi desemnată câştigătoare.

Precizăm faptul că societatea noastră a participat, participă şi va participa la proceduri de achiziţii de lucrări atât publice cât şi private conform obiectului său de activitate Lucrări de constructii, iar articolul în cauză nu face decât să producă grave prejudicii de imagine unei companii care activează în mod corect, plătind la timp contribuţiile la stat, oferind locuri de muncă şi producând plus-valoare în România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102