REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DREPT LA REPLICĂ al Primăriei Năvodari, cu privire la SITUAŢIA PODULUI!

DREPT LA REPLICĂ al Primăriei Năvodari, cu privire la SITUAŢIA PODULUI!

Replica API 16 mai 2017 | 02:05 468

Ca urmare a articolului publicat de „Replica”, prin care era adusă la cunoştinţă îngtrijorarea cetăţenilor cu privire la starea deplorabilă în care se află podul de la Năvodari, precum şi riscurile celor care tranzitează acest pod, Primăria oraşului Năvodari a transmis următorul DREPT LA REPLICĂ:

“Vă aducem la cunoştință că podul rutier reprezintă o prioritate pentru noi, astfel având deja în vedere execuţia unei reparaţii capitale a acestuia în cadrul unui proiect mai amplu, care prevede execuţia drumului dintre oraşului Navodari şi oraşul Ovidiu, însă am întâmpinat reale şi grave probleme, în sensul că în timpul lucrărilor au fost descoperite reţele aparţinând SC ENEL SA, de care nu avea nimeni cunostinţă şi care nu au fost prevăzute în avizele iniţiale, nefiind emis, totodată, acordul pentru a elibera amplasamentul de reţele CONPET care sunt scoase din uz.

Modificarea poziţiei cablurilor urmează să se facă în cadrul proiectului de execuţie, aceasta reprezentând modificarea întregului proiect iniţial.

Pentru acest aspect constructorul a fost notificat să semneze contractul cu SC ENEL SA pentru proiectarea şi execuţia lucrării reţelelor aflate în amplasamentul investiţiei.

La acest moment, Inspectoratul de Stat în Construcţii a sistat lucrările de execuţie a părţii carosabilului pentru a se face expertiza tehnică cu privire la anumite neconformităţi identificate pe diferite tronsoane de drum, expertiza tehnică care a fost contractată şi se află în curs de elaborare în acest moment, urmând sa fie definitivă în zilele următoare.

Vă asigurăm de toată implicarea noastră şi soluţionarea problemei în cât mai scurt timp, în condiţiile date”.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/la-navodari-se-rupe-podul-in-doua-autoritati-sunteti-inconstiente-318178/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De doi ani de cind esti la putere va cacati pe voi si nu ati facut nimic ! Drumurilre sunt jalnice , se construieste pe spagi haotic , promenada se distruge... BRAVO ..... v-ati minjit cu miere ! Consilierii.. sunt aceiasi ca pe vremea hotului de Matei ..... La mai mare si vile multe !...
0
0
Chelaru face treburile mai incet dar mai cu cap . O sa scape si de gasca din trecut a lui Matei si toate proiectele o sa se finalizeze cu succes .
3
0
Eu am votat cu Primaru, stau acasa si imi da bani. Ce tot aveti cu el??? Cui nui place sa iasa in strada cu lopata si sa faca lucrarea
3
0
Asta ati votat asta aveti.Matei si acolitii.
3
2
o sa ajungem sa trecem canalul pe teava asa cum mergeam in ani 80 la plaja .
2
2
Am uitat cu buna stiinta sa solicit aviz de la enel in certificatul de urbanism pe care l-am semnat, dar il solicit pentru o amarata de locuinta de pe camp. Asa m-a indrumat javra de Matei.Nici la hala de peste nu am solicitat avize si ne-am trezit cu conductele Conpetului sub fundatie, care au fost deviiate pe banii vostrii prostilor.
3
1
Tipic pt romani.intotdeauna se da vina pe celalalt
2
0
mi se rupe,eu mi-am tras tot ce se putea din oras,sa raspunda prostii care au semnat!
3
0
Imbecili prosti dobitoci dar cu mult tupeu sa vorbeasca de implicare si interes, dupa ce au lasat asfaltul ala in trepte vai curu lor sau au aruncat banii oamenilor pe hidosenia aia inutila si deja ruginita, fara cale de acces, intitulata piata de peste, probabil de la cat le pute creierul lor cretin.
9
1
Pocora un nemernic , ii vine randu dupa Matei sa dea socoteala . Podul o sa se repare mai greu dar bine stati linistiti .
4
0
v-am traso tantalailor! v-am luat banii si acum trebuie sa dati socoteala. daca nu avea dl matei "facturi" de achitat catre mine, poate circulati si voi decent in vara asta. si tu, "TATI", sti ce spun....,ca iti da sefu na na la fundulet
2
1
cum ba prostilor sa nu stiti de cablu sunteti tampiti ????
4
1
Bine ca nu s-a curentat vreun dorel ptr ca sefii au pierdut schita cu traseele electrice,asadar dorel poate sa repare podul cum stie el mai bine.In spatele oricarui dorel e un inginer la fel de bun ca dorel doar ca a trecut prin curtea scolii mai mult
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102