REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Drept la replică în cazul scandalului politic de la Murfatlar

Drept la replică în cazul scandalului politic de la Murfatlar

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:00 2165

În urma apariției articolului SCANDAL POLITIC la MURFATLAR: Amenințări cu MOARTEA făcute de un MEDIC, una din persoanele implicate în acesta a dorit să transmită un drept la replică.

„Stimată Redactie,

În legatură cu articolul din ediția online a ziarului dvs fac următoarele precizări:

1. Niciuna din postările expuse nu cuprinde vreo amenințare. Prima postare pe care o expuneți și în care cineva se simte amenintat(ă) este ruptă din context. Soției mele i se contestase până atunci orice pregătire spunându-i-se că este un zero, că studiile ei sunt un nimic și că este o nulitate. De aici pleacă discuția pe care dvs ați publicat-o și unde nimeni nu este amenintat cu moartea.

Doar ne întrebam ce se va întampla dacă într-o bună zi vei fi nevoit să te întâlnești față în față cu doctorul pe care l-ai calomniat pe facebook. Acesta este mesajul si nu amenintari sau alte prostii.

2. Aveți în față dovada impotenței unui om ce se vrea Primar în Murfatlar, și a echipei de campanie pe care o conduce, în a desfășura o campanie pe proiecte și de a răspunde criticilor aduse de către mine pe proiectele domniei sale. Dau exemplu proiectul privind introducerea gazelor naturale, a înființării after school într-o locație improprie etc.

4. Îmi pare rău ca nu ați încercat să aflați adevărul înainte de a încerca să luați legătura cu conducerea Spitalului Județean. Asa cum am mai spus, scoaterea din context și folosirea expresiei ,,amenința cu moartea" este una forțată și neadevărată scoasă din context. Dat fiind eventualele prejudicii pe care ni le puteți produce ne rezervam și noi dreptul la eventuale acțiuni ulterioare în instanța.

5. Am facut afirmația ca ,,articolul este plătit" dat fiind faptul că am urmărit declarația dlui Cojocaru din campania 2012 , declarație tv în care dânsul spune că obține anumite favoruri dat fiind faptul că ,,intoarce serviciile".

Cum în actele Primariei nu apar dovezi ale ,,întoarcerii serviciilor" de către dl Primar în funcție în 2011, către Conducerea Penitenciarului pentru ajutorul dat cu detinuții la curățenia orașului Murfatlar, m-am gândit că este o practică și de aceea nu o pot proba.

Am rugămintea să opriti hartuirea sotiei mele în ceea ce privește viata privată și profesională dat fiind faptul că acțiunile de campanie ale noastre ca alegători și ale stafurilor politice, ca participanți în procesul elecoral, nu au de-a face cu asta.

Subliniez faptul că nu participăm pe listele niciunui partid pe nicio funcție în actualele alegeri locale și prin urmare politică intimidării prin hărțuire în presă și la locul de muncă nu face cinste nici PNL Murfatlar care se află în spatele acesteia și nici ziarului dvs.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Giurgiule vezi ca barbatamiu are centura neagra 6 dani in Origami si Ikebana si daca-ti da vreo doua s-ar putea sa stai o luna in spital ..... langa patul lui
0
0
Dupa alegeri sa moara mama daca nu va caut si va dau 50 de bricege in gat. De fapt nu 50. Vi le dau pe toate !
0
0
Singura persoana care a spus adevarul Bravo dl Parvu
0
0
muie rares bogdan ,muie replica
4
2
Doctorita noastra de familie din Murfatlar , dna Ghimpau, spune la orice pacient sa voteze cu Vladoi ! Oare ce interese ascunse are ? O fi pe felie cu el ? Oricum, Vladoi - tot mereu pe locul doi !
4
3
Domnule Vladoi. Va cunosc de foarte multa vreme. V-am votat de fiecare data si am crezut ca o sa realizati tot ce v-ati pus in plan. Ati pierdut alegerile de fiecare data de mai bine de 20 de ani. Mereu v-ati asociat cu toti interlopii, ati facut cele mai mizerabile campanii ca sa va atingeti telul. Ai indoctrinat familia Parvu cu toate prostiile de au ajuns sa ameninte cu moartea locuitorii orasului unde doriti sa fiti primar. Puteti dormi linistit, de aceasta data votez Cojocaru!
5
2
Nelu Vladoi e un om de incredere. Numai ganduri de bine si eu cred ca ar fi un primar perfect
4
4
Ce mai va bateti pe ciolan futuvan aripa
3
0
Murfatlaru arata ca dupa razboi . Ar fi nebuna lumea daca ar mai vota psd sau tot ce deriva din psd . Vladoi Ion este o curva care de ani de zile se tot chinuie sa ajunga la conducerea localitati Murfatlar dar daca nu a inteles , populatia nu-l vrea . Sunt convins ca Vladoi Ion stie dar macar face jocul psd-istilor . Sper ca alegatori au invatat ceva , au simntito si o simnt pe pielea lor cum au trecut ani si localitatea nu sa dezvoltat ba din contra , sa distrus si ce a mai fost . Acum ne uitam peste gard la localitatile vecine . Vreti prosperitate , alegeti PNL . Ca cetatean vreau mai bine
5
3
Asa dom Parvu intoarce-o ca la Ploiesti!
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369