REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Drept la replică - Plasty Prod SA

Drept la replică - Plasty Prod SA

Replica API 27 mai 2017 | 00:55 600

Drept la replică - reacţie a SC Plasty Prod ca urmare a articolului publicat de Replica, pe care îl puteţi consultaAICI

"Referitor la informațiile apărute în publicația Replica în data de 25 mai 2017, cu privire la activitatea Plasty Prod.

Compania Plasty Prod S.A. are o activitate lungă în domeniul producției publicitare. Așa cum ați menționat, clienții noștri sunt vizibili inclusiv datorită produselor și serviciilor, pe care cu seriozitate și consecvență le prestăm pentru aceștia.

Reputația noastră pe piața din România este construită (de-a lungul a peste 24 de ani) pe baze solide: seriozitate, performanță, calitate și promptitudine.

Scoaterea unor informații din context și transmiterea acestora într-o manieră satirică reprezintă o tehnică de manipulare, pe care o considerăm un atac direct la imaginea companiei noastre.

În realitate, Adunarea Generală a Acționarilor la care faceți referire a urmărit, fără excepție, principiile care guvernează funcționarea societăților comerciale, diversificarea activităților și transformarea oportunităților care au apărut pe piață, atât în comerțul cu amănuntul cât și în alte zone economice, în vederea obținerii unor avantaje clare pentru acționari și companie.

Pentru o informare mai corectă vă transmitem: între codurile CAEN cu care a fost completat obiectul nostru de activitate se regăsesc: 310 Fabricarea de mobila, 3101 Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine, 432 Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru construcții, acestea fiind doar două dintre numeroasele exemple de acest gen.

Le transmitem pe această cale tuturor angajaților noștri că acest articol este parte a unei campanii de presă care vizează producerea de prejudicii de imagine companiei. Vom combate această campanie, comunicând transparent adevărul.

Nu uitați că alături de țintele dumneavoastră, prin referirile inexacte, afectați imaginea unui grup de angajați care sunt alături de Plasty Prod - poate chiar de zeci de ani - și își dedică zilnic timpul, priceperea și efortul pentru ca această companie să performeze".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plasty prod e o companie locala de care n-a auzit nimeni, si ce e rau sa se diversifice sa scape de foame?
1
0
400 de euro costa sa scrii ce vrei tu la astia pe hartia igienoca a lor!
1
1
Satisfacut, domnule Boroianu?
3
3
Mancati tone de cacat neinformati...Ce va mai place sa sugeti pixul cand aflati o stire.
6
3
Asta se intampla cand scrii fara a verifica informatia. 60 % din articole sunt neverificate si contin informatii eronate
7
2
Ce sa cauti sa dai drept la replica unei mizerii ca replica de constanta. Oamenii au boala pe turci machidoni tatari etc! Botosaneni veniti cu pluta la constanta care jignesc pe toata lumea
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614