REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Drepturile TV pentru campionatul de fotbal din Belarus, singurul care se mai dispută, au fost achiziționate de zece țări

Drepturile TV pentru campionatul de fotbal din Belarus, singurul care se mai dispută, au fost achiziționate de zece țări

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 1468

Drepturile TV pentru transmiterea meciurilor din prima ligă din Belarus au fost deja achiziţionate în 10 ţări, printre care Rusia, Israel şi India, scrie The Guardian. Oficialii din Belarus au recunoscut că este o situaţie fără precedent.

Campionatul de fotbal din Belarus este singurul din Europa care se dispută în timpul pandemiei de coronavirus, iar acest lucru aduce venituri importante Federaţiei de la Minsk.

În Belarus, restaurentele continuă să funcţioneze normal, la fel ca activităţile sportive. Campionatul de fotbal din Belarus este singurul din Europa care continuă să se dispute, chiar şi cu suporteri în tribune.

Preşedintele Aleksandr Lukaşenko a afirmat recent că pandemia de coronavirus este „o psihoză” şi nu ar trebui să existe panică, iar închiderea graniţelor este un „lucru stupid”, deoarece „panica ne poate afecta mai mult decât virusul în sine”. El i-a încurajat pe cetăţeni să îşi desfăşoare la fel ca până acum activităţile obişnuite.

În Belarus au fost confirmate doar 94 de cazuri de infectare cu COVID-19, relatează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BELLAURSII! ORDONANTA CINCI APUKAMAR De KARYnCI!
0
0
Fotbalul din belarus este peste cel romanesc ! Pentru cei care habar nu au de fotbal, uitati-va cate prezente are Bate Borisov in grupele UCL in ultimii 20 de ani si cate are WCsb !!! Majoritatea meciruilor sunt peste cele din liga intai !!!
6
0
Lumea e avida dupa fotbal, asa se explica sa cumperi drepturi tv tocmai de la Belarus. Ce fotbal are Belarus. Totusi e un miracol ca la astia sant asa de putini infestati. E o explicatie, ei n-au milioane de nomazi ca la romani. N-au flux de dute-vino. Lukasenko n-a privatizat unitatile de prod.de interes national si cu forta sau de buna voie oamenii au ramas in tara. Noi vrem in UE si NATO.
4
2
uite un om adevarat nu s-a speriat de fantoma jidaneasca,pe facebuciuc se plimba un filmulet cu o camasa de noapte agatata de o drona si care sperie trecatorii
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614