REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Drew Barrymore este împotriva educaţiei parentale: „Nu vreau să relaţionez cu falsitatea‟

Drew Barrymore este împotriva educaţiei parentale: „Nu vreau să relaţionez cu falsitatea‟

Replica API 2 decembrie 2021 | 00:00 1119

În timp ce multe mame de top urmează cursuri de parenting, pentru a se perfecţiona în ceea ce priveşte creşterea copiilor, Drew Barrymore spune că nu are nicio legătură cu oamenii care „adoptă‟ acest stil de viaţă. De ce această decizie?

Sursă foto: Shutterstock, Instagram

Drew Barrymore este mamă a doi copii, Olive (9 ani) şi Frankie (7 ani). Actriţa a divorţat de tatăl copiilor săi, Will Kopelman, în anul 2016, iar, de atunci, actriţa îi creşte singură pe cei mici. Pentru unele femei, acest lucru poate fi dificil, iar sfaturile unor specialişti de parenting pot fi opţiuni de luat în calcul, însă nu şi pentru Drew Barrymore care a declarat că „nu vrea să relaţioneze cu falsitatea‟.

Într-un interviu pentru revista „The Mail on Sunday’s You‟, ea a vorbit pe acest subiect: „Sunt de neclintit, pentru că nu vreau să par a fi cineva care are aceleaşi necazuri ca alţii. Nu sunt un clovn şi nu vreau să relaţionez cu oamenii care doar alunecă prin viaţă şi le oferă altora sfaturi despre cum să îţi creşti copiii. Eu mă raportez la luptă, la umor, la dezordinea din viaţă‟, a spus actriţa, scrie clickpentrufemei.ro.

De asemenea, Barrymore a vorbit şi despre presiunile care pot veni odată cu educaţia parentală.

Ea a spus în cadrul interviului că: „Există atât de multă presiune în viaţă, în special asupra mamelor, pentru a educa corect. Nu vreau să relaţionez cu falsitatea. Mă simt confuză atunci când văd că oamenii devin atât de deştepţi în ceea ce priveşte educaţia parentală. Acest lucru mă face să fiu contra‟.

Vedeta, care a devenit faimoasă la doar 7 ani, şi a copilărit la Hollywood, a vorbit şi despre modul în care îşi doreşte să fie descrisă, peste ani, de fiicele sale: „Hollywoodul a fost întreaga mea lume. Acum, în lumea mea, sunt copiii, prietenii, munca, sănătatea. Nu vreau ca fetele mele să crească şi să spună: Oh, wow, da, ea chiar a muncit din greu, dar noi nu am văzut-o deloc pe aici. Vreau să spună: mama mea a fost aici‟.

Pentru că viaţa de la Hollywood nu este deloc uşoară, Drew Barrymore a avut o copilărie tumultoasă. La vârsta de doar 11 ani, ea a avut probleme cu alcoolul, iar la 13 ani a devenit dependentă de droguri, vârstă la care a fost internată într-o clinică de

La vremea respectivă, Drew a petrecut 18 luni într-un spital de boli mintale, cea care a internat-o fiind chiar mama ei, în încercarea de a o aduce pe calea cea bună: „Cred că ea crease un monstru şi nu mai ştia ce să facă cu acel monstru. Aceasta a fost ultima ei soluţie şi eu chiar nu eram vreo uşă de biserică. Aşa că o iert‟, declara actriţa, în trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920