REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Drifturi în Portul Tomis: un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu maşina!

Drifturi în Portul Tomis: un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu maşina!

Replica API 15 octombrie 2015 | 12:27 288

Bogdan Covrig

Motoare turate şi cauciucuri încinse! Cam acestea sunt unele dintre pasiunile tinerilor care se adună pentru a participa la drifturi prin diferite parcări din Constanţa. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea de miercuri spre joi, când un tânăr care doar ce-şi obţinuse permisul de conducere a vrut să se dea în stambă în faţa prietenilor, dar mai ales în faţa unei fete. Numai că acesta a făcut o manevră greşită şi s-a răsturnat cu maşina, după care a fugit de la locul faptei.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care obţinuse permisul de conducere doar de o lună de zile, a făcut-o lată. Acesta a mers într-un club din Constanţa, din zona Peninsulară, anunţând pe Facebook: “Fac tot ce vreau, că seara asta-i seara mea. Nu pot să stau, văd c-a început petrecerea”. Şi aşa a fost întucât câteva ore mai târziu se lăsa cu răsturnări de maşini şi fugă de la faţa locului. Mai exact, probabil după ce s-a distrat niţel prin club, Bogdan Covrig a decis să meargă cu prietenii în Portul Tomis, pentru a se da niţel în stambă. Astfel, potrivit poliţiştilor rutieri, totul s-a petrecut pe 15 octombrie, în jurul orelor 1.00, când Bogdan a condus autoturismul marca Renault Symbol, în parcarea Portului Tomis, unde făcea drifturi, iar din cauza vitezei şi lipsei de experienţă (permis de conducere obţinut în urmă cu o lună de zile), a lovit cu roata dreaptă faţă bordura din dreapta a parcării şi s-a răsturnat. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind prins ulterior. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 18 ani din Constanţa, pasagera locului dreapta faţă din autoturism. Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pe numele şoferului care a rămas şi fără permis. Precizăm că acesta a absolvit Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” din Constanţa şi este pasionat de fotografie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614