REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DROGAŢII şi-au făcut CUIB în Parcul de la Gară. VIDEO

DROGAŢII şi-au făcut CUIB în Parcul de la Gară. VIDEO

Replica API 3 august 2020 | 00:16 5724

Parcul de la Gară din Constanța a rămas printre puținele oaze de verdeață ale orașului. Zilnic, acesta este plin de sute de persoane dornice să respire o gură de aer curat și să se bucure de un pic de umbră.

Deseori, însă, au parte şi de spectacole gratuite, iar personajele principale sunt drogaţii din Constanţa. Un astfel de episod a avut loc zilele trecute, iar paznicul nu a reuşit să-i facă faţă. Poate, şi din cauza faptului că nu sunt destul de instruiţi pentru astfel de situaţii.

Drogat pe bancă, în parc, ziua în amiaza mare

Sâmbătă, 1 august, un drogat, aflat probabil în sevraj sau sub influența drogurilor, tremură și se zbate, întins pe o bancă.

Cu toate că sunt plătiți pentru acest lucru, paznicii nu au intervenit, nici măcar pentru a suna la ambulanță, singurii care au intervenit fiind niște persoane care se aflau în parc.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu uitati sa le dati tuturor pisedeilor ceea ce merita m u i e la alegeri si dupa.
0
1
Pai si unde sa isi faca daca am ajuns groapa de gunoi a Romaniei ? Multumim Fagadau, Palaz, etc...
4
2
Voi presa faceti glume din acest subiect, de ce nu alertati politia organele, de ce nu va legati de magazinele care vand substante... aveti voi copii , daca ati avea si se drogheaza ca e cool ce ati spube Vai de voi amarata de presa murdara
12
1
Murat spionul, pleaca acasa!, nu te vrem.
2
0
Astia sigur au luat droguri de la domnu Druga din km 4 si 5 si de la Victor Manuta prin Birlic si Nicu Mandea finu regelui Cocainei
2
0
Pentru ce sa sune la ambulanta idiotilor?
7
5
Frumos basu lu aia
1
3
La Cernavoda au revenit la vechile obiceiuri de a se odihni la tura de noapte acasa,sau poate se pregatesc sa ia BACul!
6
2
Paznicii sunt platiti sa aiba grija de drogati si sa le cheme ambulanta?Eu cred ca au alte atributiuni.
9
5
Mai bine cuibul din parc decat cuibul tau de la far.
10
0
cel mai prost primar este la CERNAVODA, il cheama Negoita si este un hot care o sa se duca la puscarie cu Serif vicele
4
1
Ba baiatule tu esti pe langa ai ceva cu localii dar pana la locali de ce plm nu spui de gaborii care se ocupa de droguri si drogati ca stiu de majoritatea celor care se ocupa cu astea si nu le fac nimic ce plm sa le faca localii ei cheama salvarea la test nu le iese ca au consumat droguri pt ca ce fumeaza ei numai ei stiu si le da drumul daca ii gasesc vre un plic la el atunci se duc cu el la militie si pt plicul ala primeste poate doar o amenda
3
1
pt ce platim gardienii, pompos numiti politie locala? daca nici inparcuri nu putem iesi cu copii... cel mai prost, incompetent, hot, samd , primar, la Constanta il gasiti... e tatal pensionarilor milogi, al tiganilor fara case si al maidanezilor... de locuitorii orasului, il doare n cot !
16
2
Dar oare dobitocilor cu acordul si sub umbrela cui se vand etnobotanice cretinilor.
16
1
sa crape toti drogatii ar fi mai bine
9
5
invidiosilor
2
7
ROMANU ESTE CEL MAI AL DRACULUI JUDECATOR . INTRADEVAR CEI CARE SE DROGHEAZA SUNT O PROBLEMA DAR PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE CA IN TOATA CONSTANTA SA DEZVOLATAT O ADEVARATA AFACERE CU DROGURI . INDIFERENT DESPRE CE DROGURI VRETI SA VORBITI . CELE MAI MULTE DROGURI CARE SE VAND SUNT ETNOBOTANICELE SI DIN ZI IN ZI SUNT TOT MAI MULTI CARE VAND SI TOT MAI MULTI CARE SE DROGHEAZA . DE CE NU II DATI IN GAT PE CEI CARE VAND SI II JUDECATI PE CEI CARE SE DROGHEAZA ROMANILOR , DACILOR , CRESTINILOR JUDECATORILOR .
23
1
Salvarea nu este taxi pentru toti imbecilii.. Betivi si drogati
22
7
paznicii din parc au 1.5m inaltime, atitudine de pensionari in concediu, in cel mai bun caz pot face fata unei lupte intre 2 copii de 3 ani
27
4
Stau in gasti si se i-au de lume, aud toti copii cum injura bestiile... Sunt inhaitati de mici sa faca rau
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614