REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Droguri aduse din Spania, în Constanţa! În colet se afla şi răşină cu un miros balsamic puternic

Droguri aduse din Spania, în Constanţa! În colet se afla şi răşină cu un miros balsamic puternic

Replica API 19 noiembrie 2016 | 00:00 326

Flagrant

Flagrant

Oamenii legii din cadrul BCCO, coordonați de procurorii DIICOT au prins în flagrant mai mulți indivizi, în timp ce ridicau un colet cu droguri aduse din Spania. Trei persoane au fost reținute și propuse spre arestare. La data de 17 noiembrie anul curent magistrații au decis ca Felician Marius Boțu, Bogdan Ionuț Rogoveanu și Alexander Ștefan Pavel să fie arestați pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale.

Flagrantul a avut loc în zona Gării din Constanța, iar coletul conținea muguri de canabis. Indivizii au fost prinși chiar când ridicau pachetul de la șoferul unui autoturism de transport, fiind vorba despre o firmă de curierat. În interiorul cutiei de carton a fost găsit un borcan din plastic, cu capac înfiletat, care conținea cantitatea de 300 de grame de muguri de canabis. Pentru disimularea drogurilor, expeditorul a introdus în colet și un recipient de jumătate de litru cu apă precum și circa 50 de grame de rășină cu miros balsamic pătrunzător. Cei cauză, care sunt din Năvodari, ar fi achiziționat droguri de risc, din luna august anul curent, din Spania, pe care ulterior le comercializau către consumatori din Constanța și Năvodari.

"La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict trei tineri, cu vârste între 20 și 21 de ani, din orașul Năvodari, în timp ce ridicau un colet, de la șoferul autovehiculului aparținând unei firme de transport. Polițiștii au stabilit că tinerii au primit coletul din Spania, acesta conținând 308 grame de muguri de canabis. Cei în cauză, din luna august 2016, ar fi achiziționat droguri de risc (canabis) din Spania, pe care ulterior le-ar fi comercializat către consumatori din municipiul Constanța și orașul Năvodari".

Suspecții au fost prezentați spre arestare. "Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa . Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Boţu Felician-Marius, Rogoveanu Bogdan-Ionuţ, Pavel Alexander-Ştefan, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.11.2016 până la data de 17.12.2016 inclusiv ", potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218