REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DROGURI pe INTERNET: `Și CULTIVATORII începători pot produce MARIJUANA de cea mai bună CALITATE!`

DROGURI pe INTERNET: `Și CULTIVATORII începători pot produce MARIJUANA de cea mai bună CALITATE!`

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 767

În timp ce anchetatorii demarează anchete și razii pe bandă rulantă pentru anihilarea traficului de droguri, iată că se găsesc tot felul de căi pentru a fenta legea. Astfel, la o scurtă căutare pe internet, siteurile, a căror platformă de găzduire se află în străinătate, cel mai probabil, apar buluc. Spre exemplu, unul dintre ele chiar dă asigurări de genul: ”Toate semințele noastre sunt feminizate, așadar nu vei avea de identificat și de eliminat plantele mascul - ca să te poți concentra pe creșterea plantelor femelă, producătoare de muguri”.

De dată recentă, mai exact, la data de 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor DIICOT - S.T. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Din cercetări a reieșit faptul că la domiciliul bărbatului în cauză, de 31 de ani, ar fi fost deținute documente contabile ale unei societăți comerciale administrată de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, de tip fantomă. Astfel, polițiștii au identificat o cultură indoor de canabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru canabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei. În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iar acesta este doar unul dintre cazurile înregistrate pe raza județului nostru.

Anunț pe internet

De unde își procură dealerii semințele? Oferte de nerefuzat pe internet

Modurile de procurare a semințelor în vederea realizării culturilor de canabis indoor sunt multe, însă unul dintre acestea se referă și la ofertele de pe internet. Spre exemplu, un site de acest gen și-a făcut o descriere a produselor în detaliu. ”RQS se numără printre companiile specializate în canabis cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa. După ce am acumulat ani de experiență în cultivarea semințelor de canabis în Olanda, am decis să lansăm propria gamă de semințe de canabis, iar acum suntem pregătiți să îți oferim semințe feminizate, autoflorante sau medicale, de cea mai bună calitate, la un preț rezonabil”, este partea introductivă. Apoi: Canabis, Marijuana, Iarbă, Gigi, Muguri, Ganja - indiferent cum ai numi-o, îți punem la dispoziție o varietate grozavă de semințe feminizate, cu auto înflorire sau cu scop medical din care să alegi. ”De asemenea, avem o gamă largă de varietăți cu auto înflorire, majoritatea având nevoie de doar 8-10 săptămâni ca să ajungă de la sămânță la recoltare. Cultivarea lor n-ar putea fi mai facilă. Cu aceste semințe, chiar și cultivatorii începători pot obține un rezultat bun, și să producă marijuana de cea mai bună calitate. Toate semințele noastre sunt crescute organic, selecționate manual, și testate în mod regulat pentru calitate și rata de germinație. Le ambalăm în pachete robuste ca să fie protejate, asigurându-ne că atunci când ajung la tine, sunt în stare perfectă”, se mai arată pe site.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pake ai terminat cu sobolanii?
0
0
Si acum cum de unde mai luam iarba in Murfatlar ?
0
0
Cezar bosanceanu creste marihuana
1
0
Asa si ce plm vrei sa fumam
4
0
VA ROG VENITI IN KM 4-5. RAIUL DROGATILOR,PROXENETILOR ,EVAZIUNE FISCALA,MARFURI ILICITE,SPALARE DE BANI.ETC
3
2
legalizarea consumului!
6
1
Fratioare nu stiu cum sa-ti explic dar Obama Bush si altii ca ei chiar sunt barosani si nu doar in mintea lor. In plus nu sunt nici idioti, nici cotizanti la marii mahari nici cacati cu ochi! Ei sunt maharii iar cacatul cu ochi esti de fapt tu relevanta in acest sens fiind si alegerea unui nume de perdant. PS marijuana ofera experiente pozitive - good trips - cum crezi ca a fost creata cam toata muzica buna de pe planeta asta?
4
3
Creierul este un organ important,chiar daca uni il ignora deoarece nu prea il folosesc. Drogurile nu fac decat sa distorsioneze realitatea celor ce le consuma. A schimba ceva in nivelul de perceptive prin lectura,munca,experiente positive,necesita ceva efort.Mai simplu e sa fii idiot,iei o pastila sau fumezi ,,iarba'' si in mintea ta esti barosan. Da,doar in mintea ta! In rest esti un cacat cu ochi care dai bani ca marii mahari ai drogului sa haleasca bio,sa bea bunatati,,sa traiasca OK. Tu,boule mori dracului! Si daca ai si ,,iarba '' in balcon ,esti cool. Astia sunt spurcaciuni.
2
9
Tariceanu a legalizat otrava,a scapat e liber din 2007 de cand a dat HG. Planta care te vindeca e ilegala,americanii si olandezii sunt fraieri ca au legalizat o !CE STIU AIA MAI BINE CA ROMANII?Noi suntem romani,din neamul lui Decebal si Traian,moldoveanu frate cu olteanu si incestos in relatia cu munteanu!Bravo Tariceanu si Nicolaescu,multa muie pentru etnobotanice
7
0
pt toti drogalai multa muie
4
10
Drogurile naturale sunt benefice pentru organism! Decat etnobotanice sau heroina mai bine canepa! Nu veti putea controla fenomenul oricat incrancenare tembela comunista ati avea in voi! Aveti de ales - ori ca in Olanda ori ca in Mexic!
8
2
Dar un reportaj despre tonele de cocaina bagate in tara via bacile de pescuit de ce nu mai vedem? Daca nu ar fi fost furtuna aia anul trecut cand au ajung kile de cox pe plaja si tone in barci nu stia nimeni nimic. Dispozitivele de urmarit pe mare toate oprite de politia de frontiera sanky fix in ziua aia nu functionau. Toti de la vama,politie,diicot,politicieni,port sunt bagati in trafic de droguri de mare risc cocaina nu rahat seminte de iarba si marijuana. Pe ei ii intereseaza 100$ gramul nu 10$. Dar de prins anchetat nimic ca doar ei se ocupa cu asta. In schimb aresteaza la misto sa dea b
16
0
Fa imi este scarba sa-ti spun ce gandesc despre o vita ca tine .
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614