REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Drumarii din Mangalia au ajutat un pacient să ajungă la spital

Drumarii din Mangalia au ajutat un pacient să ajungă la spital

Replica API 3 martie 2018 | 22:48 300

Utilajele de deszăpezire din Mangalia au deschis drumul unei Ambulanțe care se deplasase în cartierul de case din zona ”Moară” pentru a prelua un pacient, transportat de urgență la spital. Viscolul puternic și vizibilitatea extrem de redusă din noaptea de miercuri spre joi au dus la blocarea drumului din cartierul de case al Mangaliei, făcând practic imposibilă intervenția Ambulanței.

Imediat ce s-a solicitat sprijinul firmei de deszăpezire, un utilaj a ajuns rapid în zonă și a deschis calea Ambulanței care a transportat pacientul la spital, în condiții sigure. Acțiunile de curățare a drumurilor din Mangalia și stațiuni continuă și în prezent pentru a se circula în condiții normale. Încă din dimineața zilei de 1 martie, de la ora 3.00, s-a acționat cu o freză, 6 autocompactoare cu lame, 3 utilaje care împrăștie material antiderapant, dotate și ele cu lame, dar și 5 buldoexcavatoare și un telelift cu cupă.

Totodată, trotuarele au fost curățate de către muncitori, dar și cu un tractoraș și 2 ATV-uri. S-au curățat străzile de la un capăt la celălalt al municipiului, până la Castelul de apă, lucrările de deszăpezire fiind reluate în această dimineață. Astfel, începând cu ora 05:00 pe străzile orașului se intervine cu utilaje cu lamă, buldoexcavatoare și sărărițe, iar pe trotuare cu utilaje de tipul bobcat, tractoraș și minibuldoexcavatoare, dar și cu echipe de muncitori, care au lucrat din greu în această perioadă. ”Lucrăm la îndepărtarea zăpezii până la asfalt acolo unde este posibil și la lățirea benzilor de circulație unde există această posibilitate, precum și la degajarea intersecțiilor și a stațiilor de microbuz și a combaterii poleiului cu material antiderapant”, a declarat Florin Jianu, directorul punctului de lucru Polaris Mangalia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614