REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Drumul care leagă Constanţa de Năvodari va fi menţinut DESCHIS: 'Două utilaje acţionează non-stop'

Drumul care leagă Constanţa de Năvodari va fi menţinut DESCHIS: 'Două utilaje acţionează non-stop'

Replica API 1 martie 2018 | 00:34 753

Miercuri, 28 februarie, fost a treia zi consecutiv când nu s-a circulat pe A2 şi A4! Totodată, vremea a pus la grea încercare nervii celor care s-au aventurat în trafic, pe drumurile care nu au fost închise: vizibilitate redusă, zăpadă, gheţuş. Cei care au fost nevoiţi să străbată staţiunea Mamaia şi Mamaia Sat, spre Năvodari, s-au plâns că autorităţile se puteau descurca mult mai bine decât au făcut-o!

Reprezentanţii administraţiei locale din Constanţa, respectiv Năvodari, nu au colaborat pentru deszăpezirea bulevardului care străbate atât staţiunea Mamaia, cât şi Mamaia Nord. Adică, fiecare şi-a văzut strict de porţiunea lui, după cum ne-a recunoscut choar primarul din Năvodari, Florin Chelaru: "Noi de regulă mai oferim ajutor celor din Corbu sau Lumina, pe drumurile de legătură cu Năvodari".

Chelaru a ţinut să îi contrazică şi pe cei care s-au arătat deranjaţi de felul cum arată Bulevardul Mamaia Nord (care leagă Constanţa de Năvodari - n.r.): "Drumul este circulabil, dar în condiţii de iarnă şi îl vom menţine circulabil. Avem două utilaje care acţionează non-stop pe acest bulevard, până în zona cluburilor, la sensul giratoriu Lotus - până aici are Năvodariul teritoriul, după care începe Constanţa". "Problema este însă pe drumul spre Corbu. Până în zona Rompetrol e circulabil, după podul de la Corbu - e închis. Şi la Lumina avem aceeaşi problemă, aşa că mergem cu un utilaj în faţa maşinilor care doresc să circule, dar numai până în zona peninsulă, să ajutăm astfel oamenii care trebuie să meargă să îşi procure alimente", a spus Chelaru.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In jurul.orei 15.30 ma-ta era in cupa si astfel se justifica precis consumul de carburant. Bai, mincinosule, am vazut de fiecaare data utilaje care curatau strada-am.fost in Constanta azi.
3
2
In jurul orei 15 utilajul domnului Chelaru doar se plimba pe bulevard avea cupa ridicata.in concluzie consuma carburant de pomana
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367