REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Drumul Ovidiu – Năvodari, un proiect de maximă importanță pentru ministrul Transporturilor

Drumul Ovidiu – Năvodari, un proiect de maximă importanță pentru ministrul Transporturilor

Replica API 15 august 2017 | 00:07 395

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc luni, 14 august a.c., în portul Midia, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a precizat că unul dintre proiectele pe care dorește să le ducă la finalizare în cel mai scurt timp este situația drumului Ovidiu – Năvodari.

Răzvan Cuc a precizat faptul că drumul Ovidiu – Năvodari este prioritar pentru el și că urmează să dea o hotărâre de guvern ca tronsonul menționat să treacă în administrația județeană și o să urmeze și discuții pentru investiții. Ca termen, acesta a precizat că ele vor dura deoarece procedurile sunt complicate.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-ti dam la muie animal sorosist , muistul familiei ! boule , esti ofticat , de aceea mananci cacat , besi cu soros de aici .
0
0
Cel mai urat sens giratoriu la OVIDIU ! RUSINE MAXIMA!! IN SPATE LA HOTEL NETERMINATA LUCRAREA DE ANI DE ZILE! RUSINEEEEEEEEE
4
0
Vai,vai Horica te-ai suparat? Fugi la Stroe si spune-i ca te supara postacii! Hahahahaha
5
0
Drumul are termen de finalizare 2019 asa au spus peste tot. Numai ca de fiecare data se vor trezi comentatori prosti care sa fie nemultumiti tot timpul ca ziua e lumina si ca noaptea e luna. Asa fac comentatorii la orice investitie pana nu injura, ameninta - nu sunt ei de acolo. Ne-am saturat de comentatori de 2 bani. La cat s-a dezvoltat Navodariul mi-ar fi rusine sa mai vorbesc de rau. Lasati-i sa faca treaba, asa i-ati injurat tot timpul !
1
4
Nu este clar propietarul drumului.
4
1
Vai ce porc e ala.mai ceva ca constantinescu
3
2
Ti le dai singur comenturile,Horica? Cel mai slab presedinte de CJ! Scuze,daa,chiar esti cel mai slab presedinte de CJ! Te dirijeaza Stroe,ca altfel pierzi controlul si te rastorni! Fura-i presul de sub picioare,ce drak!
9
2
LA PARCHET PTR HOTII ACESTUI DRUM?
3
2
Incet incet vad ca se schimba in bine acest judet. Domnule Tutuianu, faceti tot ce va sta in putinta ca sa ducem o viata mai buna in judet!
3
6
Grasanul asta tinerel de CUC RAZVAN , trebuia sa se intereseze de firma DELTA a lui POCORA si a PRIMARIEI NAVODARI ! Rade toata tara de acest drum !!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218