REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Drumurile din comuna Albești se modernizează

Drumurile din comuna Albești se modernizează

Replica API 4 martie 2017 | 00:00 383

Primăria Albeşti a demarat recent o licitaţie publică pentru execuţie lucrări de modernizare şi reabilitare a reţelei de drumuri de interes local în Comună Albeşti în cadrul proiectului „Modernizare şi reabilitare străzi în Comuna Albeşti”. Conform proiectului vor fi reabilitate şi modernizate un număr de 11 străzi. Obiectul acordului cadru îl constituie execuţia lucrărilor de modernizare prin asfaltare a drumurilor de interes local în satele aparţinătoare comunei Albeşti, şi anume: Albeşti, Vârtop şi Cotu Văii. Lucrările propuse a fi realizate reprezintă o structură flexibilă cu capacitate superioară care asigură o dezvoltare viitoare a traficului, prezintă o rezistenţă sporită la fenomenul de îngheţ. Fiecare contract subsecvent al acordului cadru va avea ca obiect identic cu acordul cadru şi va include principalele categorii de lucrări: - Sistem rutier - Şanţuri - Podeţe - Drumuri laterale - Siguranţa circulaţiei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca mai este si arsa ,tocmai de asta sa uitati,i-i vine numele de la fetele arzoaice ce-l populeaza nicidecum de la vreun incendiu
2
0
sa vina si la Mangalea sa asfalteze si la noi casantem vai mama noastra sat fara caini, scuze sant numai caini atat in primarie cat si pe strazi si in locuinte au deja majoritatea. Nimeni nu se ocupa de acest oras, nu intereseaza pe nimeni consilierii au fost alesi pe spranceana iar primaru sa spele banii de la buget caci de lucrari nu are timp este invatat doar sa se plimbe cu gasca de navetisti, iar lucrarile se fac cu societati de doi bani plata fiind jumi-juma.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367