REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DULCE, din inima Dobrogei! 25 de ani de activitate pentru cofetăriile Angelo

DULCE, din inima Dobrogei! 25 de ani de activitate pentru cofetăriile Angelo

Replica API 30 septembrie 2017 | 15:53 981

O seară dulce la Ballroom Mandala (fostul Parc) din staţiunea Mamaia! Grupul de firme Angelo, deţinătorul lanţului de cofetării Angelo, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate. Momentul a fost sărbătorit cu mare fast, în cadrul unui eveniment de gală, de la care nu au lipsit clienţii reprezentativi, partenerii şi colaboratorii, cât şi oficialităţi din întreaga Dobroge.

Evenimentul a debutat cu discursul Paulei Vals, manager general al grupului de firme Angelo, a continuat cu o prezentare video a produselor şi o expoziţie în cadrul căreia invitaţii au putut degusta specialităţile Angelo, cofetarii şi patiserii firmei fiind la dispoziţia celor prezenţi cu detalii despre fiecare produs în parte.

Vedete în cadrul evenimentului- spectacol au fost produsele din gama Moesis by Angelo, segmentul premium al cofetăriilor Angelo, ce include produse inspirate de cultura comunităţilor dobrogene. Gama Moesis by Angelo cuprinde, de asemenea, singurele produse atestate tradiţional, la acest moment, din Dobrogea: dulceaţa de vişine Moesis, gemul de prune Moesis, dulceaţa de cireşe Moesis, zacusca Moesis, tocana de legume Moesis şi cozonacul „Comoara Măcinului”.

„Am pornit în 1992 cu un mic magzin de prăjituri, iar astăzi Angelo este una dintre cele mai cunoscute cofetării din Dobrogea. Succesul nostru se datorează produselor de calitate superioară, dar şi unei game extrem de diversificate de produse, baza fiind formată din reţetele tradiţionale şi materiile prime naturale. În laboratoarele noastre veţi găsi întotdeauna ca şi ingrediente principale pentru o prăjitură: laptele, ouăle, untul şi miere”, a declarat Paula Vals, manager general al grupului de firme Angelo.

„Încă de la început, calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru noi. Preocuparea permanentă pentru sănătatea clienţilor ne-a determinat să facem o selecţie foarte riguroasă a ingredientelor folosite, respectând în acelaşi timp normele europene în domeniul alimentar. Am crescut mult în cei 25 de ani şi ne-am propus să continuăm în aceeaşi direcţie. Intenţionăm să facem cunoscut numele Angelo, atât în Bucureşti, cât şi în Cluj”, a mai declarat Paula Vals.

Grupul de firme Angelo este unul dintre cei mai mari producători de produse de patiserie şi cofetărie din Dobrogea. La ora actuală, compania deţine 11 cofetării, 5 magazine, 2 fabrici, 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 6 milioane de euro.

Activitatea de producţie se desfăşoară integral în mediul rural – comuna Greci, judeţul Tulcea, însă produsele Angelo ajung zilnic în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Galaţi, Brîila şi Vrancea, precum şi în municipiul Bucureşti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sinteticale in orice produs. Parca nu stiti ce mancati. Dar nu mai spuneti ca sunteti bolnavi. Pofta buna!
4
0
Altii ca Silvian: da de mancare la ziaristi si dupa ce ii prinde OPC-ul cu chestii expirate sau daunatoare sanatatii copiilor, le scoate ochii jurnalistilor ca au crapat bunatati degeaba si nu ii iau apararea. Mie nu mi-au placut niciodata produsele lor seci, cu foarte mult conservant.
5
0
Felicitari! Este o bucurie sa citesti lucruri frumoase. Felicitari!
2
6
Pline de substante cancerigene
10
0
Yammy...bun bun
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218