REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DULCE, din inima Dobrogei! 25 de ani de activitate pentru cofetăriile Angelo. VIDEO!

DULCE, din inima Dobrogei! 25 de ani de activitate pentru cofetăriile Angelo. VIDEO!

Replica API 2 octombrie 2017 | 15:52 1303

Grupul de firme Angelo, deţinătorul lanţului de cofetării cu acelaşi nume, a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate.

La eveniment au participat parteneri, colaboratori, dar şi oficialităţi din Dobrogea. Invitaţii au putut degusta prăjiturile şi produsele de patiserie Angelo. Vedete în spectacolul plin de culoare şi gust au fost produsele din gama Moesis by Angelo. Vorbim despre dulceaţa de vişine, gemul de prune, zacusca sau tocana de legume, produse care fac parte din segmentul premium al cofetăriilor. Angelo este unul dintre cei mai mari producători de prăjituri şi produse de patiserie din Dobrogea. Compania deţine un lanţ de cofetării, magazine, două fabrici şi are o cifră de afaceri de 6 milioane de euro. Produsele Angelo sunt distribuite zilnic în mai multe judeţe din ţară, dar şi în Bucureşti.

Evenimentul a debutat cu discursul Paulei Vals, manager general al grupului de firme Angelo, a continuat cu o prezentare video a produselor şi o expoziţie în cadrul căreia invitaţii au putut degusta specialităţile Angelo, cofetarii şi patiserii firmei fiind la dispoziţia celor prezenţi cu detalii despre fiecare produs în parte.

Vedete în cadrul evenimentului- spectacol au fost produsele din gama Moesis by Angelo, segmentul premium al cofetăriilor Angelo, ce include produse inspirate de cultura comunităţilor dobrogene. Gama Moesis by Angelo cuprinde, de asemenea, singurele produse atestate tradiţional, la acest moment, din Dobrogea: dulceaţa de vişine Moesis, gemul de prune Moesis, dulceaţa de cireşe Moesis, zacusca Moesis, tocana de legume Moesis şi cozonacul „Comoara Măcinului”.

„Am pornit în 1992 cu un mic magzin de prăjituri, iar astăzi Angelo este una dintre cele mai cunoscute cofetării din Dobrogea. Succesul nostru se datorează produselor de calitate superioară, dar şi unei game extrem de diversificate de produse, baza fiind formată din reţetele tradiţionale şi materiile prime naturale. În laboratoarele noastre veţi găsi întotdeauna ca şi ingrediente principale pentru o prăjitură: laptele, ouăle, untul şi miere”, a declarat Paula Vals, manager general al grupului de firme Angelo.

„Încă de la început, calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru noi. Preocuparea permanentă pentru sănătatea clienţilor ne-a determinat să facem o selecţie foarte riguroasă a ingredientelor folosite, respectând în acelaşi timp normele europene în domeniul alimentar. Am crescut mult în cei 25 de ani şi ne-am propus să continuăm în aceeaşi direcţie. Intenţionăm să facem cunoscut numele Angelo, atât în Bucureşti, cât şi în Cluj”, a mai declarat Paula Vals.

Grupul de firme Angelo este unul dintre cei mai mari producători de produse de patiserie şi cofetărie din Dobrogea. La ora actuală, compania deţine 11 cofetării, 5 magazine, 2 fabrici, 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 6 milioane de euro.

Activitatea de producţie se desfăşoară integral în mediul rural – comuna Greci, judeţul Tulcea, însă produsele Angelo ajung zilnic în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Galaţi, Brîila şi Vrancea, precum şi în municipiul Bucureşti.

Angelo foloseşte produse 100% naturale!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AS VREA SA STIU IN GALATI UNDE E MAGAZINUL
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102