REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

„Dumbo“ se pregăteşte să aterizeze în cinematografele nord-americane

„Dumbo“ se pregăteşte să aterizeze în cinematografele nord-americane

Replica API 30 martie 2019 | 00:00 330

Noua versiune cu personaje în carne şi oase a filmului 'Dumbo', un alt clasic de animaţie al studioului Disney modernizat, este marea premieră a acestui sfârşit de săptămână în cinematografele din SUA, având estimări favorabile de a se clasa pe primul loc în box office-ul american, relatează vineri EFE.

'Dumbo' în regia lui Tim Burton - în a doua sa colaborare cu studioul după 'Alice in Wonderland' - mizează din nou pe povestea elefantului cu urechi uriaşe, de data aceasta recreat digital şi care devine vedeta reprezentaţiilor de circ.

Acest remake al filmului animat cu acelaşi nume din 1941, bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson şi Harold Pearl, prezintă aventurile extraordinare ale acestui elefant neobişnuit. Proprietarul circului, Max Medici, invită familia Holt să aibă grijă de un elefant nou-născut, ale cărui urechi supradimensionate îl fac ţinta batjocurii în spectacolele de bâlci.

Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, iar maleficul antreprenor V.A. Vandevere îl recrutează pe elefant pentru cel mai nou spectacol de divertisment, 'Dreamland'. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea şi spectaculoasa artistă Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, "Dreamland" ascunde secrete întunecate.

Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton şi Danny DeVito sunt protagoniştii acestei povestiri, care ar putea avea încasări de 50 de milioane de dolari în weekend, potrivit estimărilor de specialitate.

Alte premiere ale acestui sfârşit de săptămână sunt 'The Beach Bum', 'Unplanned' şi 'Diane'.

Comedia 'The Beach Bum', realizată de Harmony Korine, se axează asupra unui personaj rebel dependent de marihuana care îşi trăieşte viaţa conform propriilor reguli.

Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher şi Stefania LaVie Owen fac parte din distribuţia filmului.

'Unplanned', de Chuck Konzelman şi Cary Solomon, este o dramă despre Abby Johnson, şefa unei clinici de avorturi care s-a implicat în peste 22.000 de intervenţii de acest tip.

Ashley Bratcher, Brooks Ryan, Robia Scott şi Jared Lotz joacă în acest film independent.

În timp ce 'Diane', de Kent Jones, prezintă povestea unei mame care îşi petrece timpul ajutând alte persoane, încercând totodată să-şi gestioneze relaţiile cu fiul său, dependent de droguri.

Mary Kay Place, Jake Lacy, Estelle Parsons şi Andrea Martin joacă în această dramă familială.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218