REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Duminică neagră pe șosele! Val de accidente rutiere în Constanța

Duminică neagră pe șosele! Val de accidente rutiere în Constanța

Replica API 14 octombrie 2019 | 00:00 287

Duminică, 13 octombrie, a fost o zi cu ghinion pentru mai mulți șoferi din Constanța care au fost implicați în accidente rutiere. Astfel, dis de dimineață, medicii au intervenit la intersecția dintre străzile Eliberării și Dezrobirii, după ce un pieton a fost grav rănit, fiind inconștient. La fața locului s-au deplasat și polițiștii rutieri care ai deschis o anchetă în acest caz. În jurul orei 08.45, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada Dezrobirii către strada Cutezătorilor și, ajungând în dreptul blocului IV 24 a surprins și accidentat grav un bărbat cu identitate necunoscută, de aproximativ 60 - 65 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. Un alt pieton a fost lovit de mașină, tot p estrada Eliberării, câteva ore mai târziu, în zona la Tom și Jerry. În jurul orei 11.50, un bărbat de 67 de ani a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre strada I.L. Caragiale către strada Dumitru Marinescu și ajungând în dreptul unui bloc, a efectuat o depășire regulamentara a unui alt autoturism, moment în care a surprins și accidentat ușor, pe sensul opus de mers, un bărbat de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Și în zona Taberei Năvodari au intervenit medicii, după ce o persoană a fost lovită de o mașină. În jurul orei 13.40, un bărbat de 35 de ani a condus o autoutilitara pe DC 86, pe banda numărul 1, dinspre stațiunea Mamaia către orașul Năvodari și, ajungând în zona Taberei Năvodari, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 50 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier pe strada Mihai Viteazu. Mașină proiectată într-un imobil

Un alt accident rutier între două autoturisme a avut loc în Constanța duminică, 13 octombrie. De data aceasta, evenimentul a avut loc pe strada Mihai Viteazu, la intersecție cu C. Brătescu. În jurul orei 10.10, un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Miron Costin către strada Ilarie Voronca și ajungând la intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 40 de ani, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand. În urma impactului al doilea autoturism a fost proiectat într-un imobil de pe strada Constantin Brătescu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vorbi prostii. BMW--ul v-a fi de de vanzare peste cateva zile. NOU NOUT:ti-l dau cu 59000. Fara dauna, impecabil. CE ZICI?
3
0
ai distrus frumusete de bmweu de 60000 euro ireparabil. nu cumva era din bani furati si aruncati pe apa Sambetei. bravo
5
0
duminca e ziua cind ghertzoii pun benzina de 20 lei si ies pe sosele sa impresioneze proastele cum dau ei flashuri si cum merg cu 80 la ora prin eforie si tuzla
8
0
sunt si multi si multe tute care intr-adevar ies doar sambata si duminica pe principiul ca e traficul mai lejer. De ce sa nu-l incurce ele ? Realitatea e ca indiferent de ce zi ies in trafic tot niste catastrofe sunt. Eu as umbla nu la carnete ci la scolile de soferi. Ca sa iasa la un pret la care sa si-o poata permite tot prostul, scoalile de soferi fac foarte putine ore. In 30-40 de ore, chiar facute pe bune, nu ai cum sa inveti sa conduci daca esti lemn. La femei ar trebui cateva sute de ore minim. Plus obligativitatea sa faca scoala doar pe masini cu transmisie manuala.
10
0
de duminica!!!
12
0
Permisele de conducere date la toti analfabetii sau semianalfabetii, isi spun cuvantul. Tragedii pe sosele.
11
0
nu mai dati carnete tuturor tampitilor. in special pacalicilor millennials cu coruptia ucide-n gura.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218