REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.2° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
25.2° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD

Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD

A.F. 23 septembrie 2023 | 10:21 1384

Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD în urma deciziei BPN, cu unanimitate de voturi. Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi.

Dumitru Buzatu a fost dat afara din PSDDumitru Buzatu

Buzatu a fost dus la audieri în zorii zilei, după percheziţiile care au avut loc la locuinţa sa din comuna Ştefan cel Mare, județul Vaslui. Buzatu a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

Conform surselor citate de Vremea Nouă, este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești, un drum a cărui valoare totală de execuție depășește 222.000.000 lei.

Marcel Ciolacu anunța vineri seara că va convoca Biroul Politic Național și propune excluderea lui Dumitru Buzatu.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, scria vineri Ciolacu pe Facebook.

Dumitru Buzatu este vicepreședinte PSD, președinte al CJ Vaslui, fost deputat și unul dintre cei mai longevivi lideri județeni ai PSD, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I se trage moartea de supărare
0
0
Mosulica asta nu a luat acum ditai mita, ca vezi dom'ne s-a trezit senil intr-o dimineata. NU, NU! EXCLUS! Timpuri noi, obiceiuri vechi. Era(inca este)o practica des intalnita in randul fosilelor ex-FSN-iste din PSD si PNL. Aceeasi Marie, cu alta palarie este si in cazul AUR si SOS, ca n-au aparut astia,"un activist" si "o avocata" vuvuzea, nimeni de nicaieri, sa puna ei tara la cale. Ati vazut clar cine sunt: Spune-mi cu cine te inconjori, sa-ti spun cine esti. E clar ca toate fosilele ex-PCR din fosta securitate ceausista, trecute in urmatoarea securitate iliesciana FSN-USL, ajunsa apoi in BOR-PSD-AUR-SOS in ordinea asta, facand abstractie de PRU si PRM sau PPDD, ori PPU al lui VOlCULESCU etc, este clar ca"SISTEMUL"e corupt, iar pestele e imputit de la cap, de peste 34 de ani. Vedeti cum e"livrat"activistul SIMION la fel si fel de evenimente pentru campanie electorala? Astia din PSD nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le pute. PSDfsn v-a"linistit la locurili voastre"cu o demisie.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510