REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Dumitru Buzatu rămâne încă 24 de ore după gratii

Dumitru Buzatu rămâne încă 24 de ore după gratii

Mariana MURAT 28 septembrie 2023 | 16:49 814

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au amânat, joi, pentru a doua zi consecutiv, luarea unei decizii în cazul lui Dumitru Buzatu, după ce acesta a contestat mandatul de arestare preventivă.Avocații lui Buzatu cer o măsură preventivă mai blândă pe motiv că este bolnav. „Buzatu e dependent de insulină, diabetic. M-am uitat în ochii domnului Dumitru Buzatu și nu am văzut vreo licărire să plece, să fugă", a declarat avocatul său.

Dumitru Buzatu ramane inca 24 de ore dupa gratii

Instanţa din Iaşi urmează să dea soluţia cu privire la menţinerea mandatului de arestare sau punerea în libertate a lui Buzatu în cursul zilei de vineri.„S-au finalizat dezbaterile în acest dosar. În cursul şedinţei de ieri (n.r. - miercuri), magistraţii judecători au decis practic reunirea celor două sesizări, cea cu privire la domnul expert Judele şi cea cu privire la domnul Buzatu, iar astăzi au pus concluzii cu privire la ambele situaţii. Urmează ca acest complet al Curţii de Apel să delibereze şi, în cursul zilei de mâine, să furnizeze o soluţie. Sigur că poate fi o soluţie de punere în libertate a domnului Buzatu sau poate fi o soluţie de menţinere a acestuia în stare de arest sau într-o altă formă de privare, o altă măsură preventivă", a afirmat avocatul lui Dumitru Buzatu, Daniel Atasiei, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citesc textul cu Judele si deja vad Miron Costin si Neculce...
2
0
LA domiciliu, pe cheltuiala lui. Daca fuge, la munca grea. Besides...de ce Inca IL mai numiti pe tovarashul asta Domn? E vreun aristocrat ereditar? Nu e cumva Gomn? Cu G de la Gunoi?
3
0
pentru linistirea fraierimii. Dupa care judecatorii o sa-si ceara scuze si spaga de rigoare. Multa mwie cu kkt !!!
3
1
Și eu care credeam ca dl Buzatu este dependent de ȘPAGĂ, nici decum de insulina. Și care i problema, când nu te mulțumești cu 28000 lei net lunar, înseamnă că ești bolnav psihic, sau ai devenit stăpân pe tot județul și faci ce vrei tu funcție de ce visezi. Cum sa fie eliberat, când a furat nu s a gândit? În pușcărie sa putrezească, asa vom da un exemplu pentru toti
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302