REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dumitru Buzatu, reacție după dezvăluirile Rise Project: 'Sunt pasionat de vânătoare, dacă mă cheamă cineva, mă duc'

Dumitru Buzatu, reacție după dezvăluirile Rise Project: 'Sunt pasionat de vânătoare, dacă mă cheamă cineva, mă duc'

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:45 460

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a fost la multe partide de vânătoare, nu doar la cea în care apare filmat alături de șefii de la Tel Drum. „Dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare”, a spus Buzatu.

"Am fost la multe partide de vânătoare și nu am niciun motiv să nu mă duc. Sunt pasionat de treaba asta, am autorizație. Nu știu dacă erau directori Tel Drum acolo, eu nu întreb cine e acolo, dacă mă invită cineva, mă duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vânătoare. Nu știu despre ce este vorba”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dumitru Buzatu.

Acesta a mai spus că în afară de informațiile din presă, nu nu știe nimic despre Tel Drum și nici nu îi cunoaște pe șefi.

„Nu am avut nicio legătură, aici unde sunt eu nu s-a prezentat niciodată Teldrum ca societatea la vreo lucrare, deci nu aveam de unde să știu. Nu știu, dacă aș ști cine sunt cei de acolo, poate aș putea să vă spun ceva, dar eu cunoșteam un coleg, doi. Dacă mă invita Nicolae Bădălău sau Oprișan, îi cunoșteam. La o partidă de vânătoare pot să fie 15-20-30-40 de oameni. Am fost de câteva ori la partide din acestea invitat, la unele a fost, la unele nu a fost (Liviu Dragnea – n.r.). Nu eram invitatul domnului Dragnea, poate m-a invitat Nicolae Bădălău sau un alt coleg. Asta a fost ocazia cu care eu am participat”, a mai spus Buzatu.

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale șefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulți lideri PSD.

Liviu Dragnea, Marian Oprișan, Petru Frătean, Constantin Niță, Adrian Țuțuianu, Dan Nica, Nicușor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câțiva dintre cei care apar în filmulețul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiș, director general Tel Drum, Mircea Vișan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O GASCA de SMENARI POLITICI in Ciuma Rosie isi fac de cap si ne fac viata un CALVAR !!Dar vin alegerile si o sa fiti VANATI , prin voturile date de cetateni !!O sa stati in OPOZITIE , pna invie BRUCAN !!
4
0
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
5
1
si acel cineva , musai sa poarte numele de''puscarias draknea'', conditie impusa
3
1
O, Doamne.... Haita lui Dragnea ! Hotii, mincinosii si penalii !
6
0
tu poatezi si nevasta-ta e la noi la sediu , suge trei puli pe zi , ii asiguram 300 de lei , un coniac mare si un pachet de tigari care ti-l aduce tie . Da-i ma-tii la muie daca esti asa pofticios !
2
4
oameni astia nu au voie de viata privata ce e rau ca au fost la o vanatoare mai au mult de mintit rise project nu sunteti credibili.
0
4
infractor de la vaslui, adica drojdier.
7
0
priviti fatza acestui infractor. Pesedeii se aduna dupa fetze si furaciuni. Sa va dau muie cu cacat hotilor !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
11
2
Astia sunt golanii care va conduc pesedeilor oricum nu imi este rusine nici cu sleata din opozitie, u o sa iasa Romania la lumina pentru ca e locuita de romani bai si romanii sunt hotalai la drumul mare!
7
0
Un vasluian prost: pleonasm. Un jeg mic cocotat pe umerii poporului. M... psd
12
1
De ce nu l-ati chemat pe bombonel sa isi descarce pusca in cwaiele voastre? Tineti minte cand l-a confundat cu un mistret pe socrul lui ponta,ilie sarbu? L-a lasat viu, totusi,dar intr-un coy.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367