REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă

Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă

Replica API 16 februarie 2013 | 00:00 149

Fostul primar al Bacăului şi patron al echipei FCM Bacău Dumitu Sechelariu, a murit în această dimineaţă, anunţă Pro Sport. Dumitru Sechelariu a murit la clinica AKH din Viena, unde fusese trimis pentru mai multe investigaţii, după operaţia la care a fost supus pe 5 februarie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală.

"Din păcate s-a stins în această dimineaţă, la ora 8.15, ora României, în spitalul AKH din Viena. Starea dumnealui aseară nu părea să fie atât de gravă, dar azi dimineaţă am fost informată că s-a întâmplat această nenorocire. Nu ne-am revenit încă din şoc, urmează să se dea toate detaliile după ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui. Nu ne aşteptam la acest lucru acum, nu am fost pregătiţi pentru asta, urma să înceapă anumite tratamente. Aseară am discutat cu medicii chiar înainte să plec spre aeroport", a spus, printre lacrimi, avocata lui Dumitru Sechelariu, la România TV.

Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă.

Medicii din România au reuşit, totuşi, să-l stabilizeze suficient pentru a putea fi transferat la Viena, unde urma să fie supus unor noi investigaţii. În ultimii ani, Dumitru Sechelariu a avut în repetate rânduri probleme de sănătate. Fostul edil al Bacăului fusese internat, în februarie 2010, la Institutul de boli cardiovasculare din Iaşi, unde a fost supus unei angioplastii coronariene.

sursa: Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108