REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După ce au fost alergaţi de infractori cu toporul, poliţiştii s-au trezit şi cu plângere

După ce au fost alergaţi de infractori cu toporul, poliţiştii s-au trezit şi cu plângere

Replica API 10 mai 2011 | 00:00 125

Romii din Kogălniceanu au tupeu, nu glumă!

Romii din Kogălniceanu au tupeu, nu glumă!

Cei trei romi din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, care au sărit la poliţişti cu topoarele, după ce au fost depistaţi în trafic având în maşină mai multe obiecte furate, au formulat plângere penală împotriva oamenilor legii, pe care îi acuză de tentativă de omor şi de violare de domiciliu. Prin intermediul avocatului angajat, Vasile Onica, cei trei fraţi, Samir Mustafa, de 18 ani, şi Ibram Mustafa, de 26 de ani şi Omer Mustafa, de 23 de ani, susţin că poliţiştii le puseseră gând rău fără ca ei să fi făcut ceva şi că ei sunt, de fapt, victime ale oamenilor legii.

"Era să îi omoare. Au intrat peste ei în curte ca să îi omoare şi nici măcar nu aveau mandate. Înainte să ajungă acasă la ei, au tras vreo 10 focuri în maşină, şi, după ce au intrat peste ei în curte, au atacat cu toporul pentru că nu mai aveau gloanţe", susţine avocatul Onica. În schimb, poliţiştii care se regăsesc în plângerea penală s-au arătat oarecum amuzaţi de acest aspect. "Extraordinar! Avocatul ăsta poate nu ştie că la o infracţiune flagrantă pot să îi urmăresc oriunde, chiar şi în casă. De fapt, noi încercam să-i oprim să nu fugă. Treaba lor", ne-a declarat agentul Sunaai Abdulah. Reamintim că, recent, poliţitul Abdulah şi încă un coleg de la Poliţia Comunitară, au pornit în urmărirea unei maşini condusă de Samir, mezinul familiei Mustafa, despre care se ştia că nu posedă permis de conducere. Totodată, poliţiştii aveau indicii că în maşină se află obiecte furate. Întrucât romii nu au oprit la semnalul poliţiştilor, a urmat o urmărire demnă de filmele de acţiune, ajungându-se la locuinţa romilor, asta după ce poliţiştii au tras câteva gloanţe în direcţia roţilor. Odată ajunşi acasă, cei trei romi, împreună cu rudele lor, au sărit asupra poliţiştilor, folosind chiar un topor. Cei trei sunt cercetaţi pentru ultraj şi alte infracţiuni similare. Reamintim şi faptul că, după reţinerea celor care au provocat întregul incident, poliţistul Abdulah a fost felicitat de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa pentru maniera de acţiune.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614