REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

După ce că nu sunt locuri de parcare, şoferii din Constanţa sunt nevoiţi să vadă şi locuri libere ÎNGRĂDITE!

După ce că nu sunt locuri de parcare, şoferii din Constanţa sunt nevoiţi să vadă şi locuri libere ÎNGRĂDITE!

Replica API 13 mai 2017 | 00:00 252

O problemă atât la nivel național, cât și la nivel local o reprezintă lipsa unui număr suficient de locuri de parcare. Constănțenii sunt nevoiți să ocupe trotuarele, asta în cazul în care nu au fost deja montați piloni. Din păcate, autoritățile locale nu se strofocă să creeze altele noi, având în vedere că spațiu există.

În Constanţa se tot montează piloni pe mai multe străzi pentru a împiedica şoferii să mai parcheze pe te miri unde. Trotuarele erau împânzite mai mereu de maşini, blocând trecerea pietonilor şi, în unele cazuri, şi circulaţia, aşa că autorităţile au hotărât că este timpul să se ia nişte măsuri. Cu toate acestea, există și locuri de parcare care stau libere degeaba.

Un caz concret se înregistrează în cartierul Tomis Nord acolo unde o societate a cumpărat un spațiu de la parterul unui bloc și a achiziționat și mai multe locuri de parcare. Însă pentru că nu s-a deschis nimic acolo, locurile stau libere, dar îngrătite. Asta îi nemulțumește pe constănțeni.

„Sunt pieton dar și șofer. Constat cu neplacere creșterea numărului de popici de blocare a mașinilor care ar parca pe trotuare. Unele sunt binevenite altele nu. Este o cheltuială inutilă a banului public. O achiziție simplă, dar benefică pentru cei care profită de ea. Mă deranjază altceva.

Pe bulevardul Tomis în zona cunoscută sub numele Macul Roșu, la parterul unui bloc este o societate comercială care a modernizat un sediu pe care l-a scos la vânzare de peste 2 ani de zile. Este treaba lor. Pe mine ca șofer mă deranjază faptul că aceștia au blocat niște locuri de parcare care stau nefolosite. Nu știu dacă sunt cu plata lor la zi, dar dacă tot nu sunt folosite de potențialii clienți, acestea nu pot fi folosite de alte persoane cu treburi prin zonă? Poliția locală ce face?”, afirmă Lucian. M.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sa se intample? iti vinzi casa sa platesti daune. dar mai bine incepi cu tine sa-ti futi o mama de bataie, ca esti needucat. daca tot vorbim de educatie..
5
0
se taie lanturile alea,simplu,si-l astepti pe ala sau aia care-s patronii si le futi o mama de bataie,ce s-o intampla?ca educatia cea mai ok tot cu paru se face,sau cu amenzi uriase.
3
6
Bravo! Sun teti ni ste cre tini!
6
2
Ala le tine cu lant de ani buni. Nici macar nu isi mai parcheaza masinile acolo. Inainte isi tinea masinile acolo. Acum e din cand in cand doar un Taxi pe unul dintre locurile alea. Inteleg ca omul le plateste, dar daca nu le foloseste macar putea sa le lase libere, ca nu fuge nimeni cu locurile in carca. In fine, problema lui. O sa ia 120 000 pe spatiul ala la sulavara.
2
4
ce atata mirare de parca nu se cunoaste de atat amar de vreme: platim taxe, amenzi non-stop ca de ce, ca nu ma interesea-za, ar trebui sa mergem sa le blocam lor intrarea in institutii, sa ne facem dreptate singuricu acesti inculti alesi de neica nimeni si nu vor sa mai plece se pe scaun ca jigodia de basescu, cucuveaua si jegu de lazar !
2
3
plitia locala doarme s-au sta la panda pentru jermaneala
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614