REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

După ce o angajată a Primăriei Medgidia s-a sinucis, o altă femeie s-a aruncat de pe pod, dar la Cernavodă!

După ce o angajată a Primăriei Medgidia s-a sinucis, o altă femeie s-a aruncat de pe pod, dar la Cernavodă!

Replica API 14 martie 2018 | 00:00 329

Oamenii nu mai vor să trăiască…

Oamenii nu mai vor să trăiască…

Tot mai multe persoane au început să recurgă la gesturi extreme! Apăsate de griji și probleme, acestea decid să-și încheie socotelile cu viața. Pe 9 martie, o angajată a Primăriei Medgidia a murit după ce s-a aruncat de pe podul din localitate, iar pe 13 martie o altă femeie a sărit de pe pod, dar la Cernavodă. Aici, din fericire, victima a fost scoasă din apă și a fost salvată. Ar fi precizat că nu mai suportă sărăcia în care trăiește și că orice ar face tot nu se poate descurca.

Marți, 13 martie! Aceasta a fost ziua în care o femeie în vârstă de 41 de ani, din Călărași, dar care locuiește în Cernavodă, a ales să se arunce de pe podul Sfânta Maria, în Canalul Dunăre – Marea Neagră, cu gândul de a se sinucide. Un conducător auto a sesizat Poliția Locală din Cernavodă, precizând că a văzut pe pod o poșetă și alte bagaje. Astfel s-a dat alerta. La fața locului au ajuns militarii din cadrul ISU Dobrogea, de la Detașamentul Cernavodă, Garda de Coastă, polițiștii din Cernavodă, cadrele medicale, dar și polițiștii de la Transporturi Navale.

Din fericire, la scurt timp, victima a fost scoasă din apă, conștientă și colaborantă. A fost transportată la spital. Aceasta se numește Roxana Lazăr și ar fi declarat că are o situație financiară precară și că s-a săturat să trăiască în sărăcie. ”Aflându-ne în exercitarea atribuțiilor de serviciu, azi (marți, 13 martie - n.r.), în jurul orei 14.20, am fost sesizați verbal de către un conducător auto că pe podul Sfânta Maria, mai precis la mijlocul podului, la pasarelă, au fost găsite o geantă, o pereche de pantofi și o sticlă cu băutură răcoritoare.

Ne-am deplasat la fața locului, am efectuat verificări, am asigurat locul faptei și, totodată, am constatat că în apa canalului Dunăre - Marea Neagră s-a aruncat o persoană de sex feminin. Am anunțat organele competente, în speță Poliția Orașului Cernavodă, Poliția Transporturi... Victima a fost recuperată și dusă în siguranță la spital. Menționez faptul că victima este din Călărași, în vârstă de aproximativ 41 de ani”, a declarat polițistul local Marian Vilău.

Amintim și faptul că, la data de 9 martie, o angajată a Primăriei Medgidia a oprit autoturismul pe podul din localitate și s-a aruncat în apă. Din nefericire, a decedat. Potrivit informațiilor noastre, aceasta avea probleme la serviciu și, de ceva timp, era apatică, existând posibilitatea să fi suferit de depresie.

”Nu știu să fi avut probleme la serviciu... Eu o cunosc de 6 ani. Eram colege de muncă, dar și vecine. Ne întâlneam la biserică duminică de duminică. O femeie extraordinară, o familie onorabilă. Nu am simțit și nu am văzut niciodată să fi avut probleme. Suntem șocați și nu ne explicăm gestul ei. Nu ne vine să credem. Este o tragedie. Știu că avea probleme de sănătate, fusese în concediu medical și revenise recent. Cu inima suferea. A spus că ia tratament...”, a declarat la acea dată, pentru ”Replica”, Luminița Vlădescu, viceprimarul din Medgidia.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa spun ia murit era mort de mult
0
0
sunteti lipsiti de bunul simt...oameni care profitati de bunatatea aceluia care v-a adus in primarie...acum aveti culcusul asigurat...stati zilnic numai la minciuni...nu faceti nimic...dar nimic,toata ziua fumati tigari la greu,cafelele nu va lipsesc...de ca sa nu lucrezi in primarie???salarii de zeci si sute de milioane,doar ca sa nu faceti nimic...doar ca sa mancati KAKAT de secretara primariei..sa va fie rusine...lingailor...aceasta doamna pe care o denigrati,trce prin momente grele...moartea sotului,cel mai apropiat din familie,produce traume,in viata unui om...rusine celor ce denigreaza.
2
1
urmeaza directoarea va urma "directoarea p.... lui negoita , preoteasa!!!!!
2
3
femeia ce s-a aruncat in canal este secretara silvia de la primarie de necaz ca nu o fac eu amanta fiindca mosul ei s-o predat la domnul !
3
2
fiindca n-a avut bani de tigari.
2
1
efectul programului de guvernare
1
0
Ati urlat ca se sinucid oamenii din cauza lui Boc, ca a facut si a dres, dar acum cine este vinovatul? Sa fie guvernul de cacat psd si Dragnea?
4
2
Singura solutie : inchdeti podurile , puneti politie rutiera la ambele capete ! E solutia geniala care s-a aplicat ani de zile la Agigea !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218