REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După crima din Cobadin, încă un scandalagiu a ieşit CU TOPORUL în stradă!

După crima din Cobadin, încă un scandalagiu a ieşit CU TOPORUL în stradă!

Replica API 4 ianuarie 2018 | 07:18 671

După incidentul din ultima zi a anului trecut, când un tânăr de 31 de ani a fost înjunghiat mortal, în incinta unui local din localitatea Cobadin, se pare că unii oameni din zonă nu prea au înţeles mare lucru. Spunem asta pentru că cei certaţi cu legea caută scandal în continuare, şi ies la plimbare cu arme „la purtător”. Nu ne referim la arme de foc, ar fi prea de tot, ci la arme albe, cum ar fi cuţite de bucătărie sau chiar...topoare!

De pildă, unii localnici ne-au relatat că marți, 02 ianuarie a.c., un individ, pus pe harţă, a intrat cu un ditamai toporul în incinta restaurantului „Udrişte”, aflat în centrul Cobadinului. Cei care ne-au sesizat acest aspect nu ne-au informat şi dacă individul a rănit pe cineva, dar este interesant modul în care oamenii îşi rezolvă disputele. Aici ne referim inclusiv la crima de pe 31 decembrie.

Ce spun localnicii despre crima de la Riviera

Potrivit localnicilor, cei doi protagonişti ai scenei violente din clubul „Riviera”, din localitate, erau amândoi recidivişti, iar disputele dintre ei erau mai vechi. „Ei se cunoşteau demult, au mai avut confruntări violente între ei. Din ce am auzit acum, Memet Bader (agresorul n.r.) ar fi fost luat la bătaie de Marian Diblă (victima n.r.). Se poate vedea pe camerele de supraveghere cine a început. Faza cu cearta de la dedicaţii este o vrăjeală. Ei erau în conflict mai demult”, spun unii localnici, care şi-au păstrat anonimatul.

Numai că numărul loviturilor de cuţit aplicate victimeicontrazic, într-un fel, ipoteza unei legitime apărări. Chiar şi primarul comunei, Cornel Cocoş, susţine că totul a fost de o cruzime ieşită din comun.

„Am înţeles că amândoi aveau cuţite la ei în acel moment. Marian Diblă a fost tăiat peste tot, şi la nas, şi în spate. Soţia lui a sunat la 112, dar ce puteau să-i mai facă? A murit în drum spre spital, sufocat cu sânge, pentru că i-a fost tăiat nasul, iar când a vrut să respire, a tras sânge în loc de aer”, ne-a declarat primarul.

Tănârul de 31 de ani, decedat, a fost eliberat recent din penitenciar şi era cunoscut pentru scandalurile provocate. Se pare că a intrat în atenţia poliţiştilor în urmă cu mai bine de 10 ani, ba chiar a intrat în conflict şi cu un om al legii. Acum a lăsat în urmă o soţie şi un copil minor, în timp ce agresorul a primit mandat de arestare, la Tribunalul Constanţa. Cel mai probabil, procurorii vor încadra fapta acestuia la „omor”, infracţiune pentru care ar putea sta în spatele gratiilor cel puţin 15 ani.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 ciori nici o paguba ..sa va dau la muie de puscariasi muriti in chinuri.te duci sa bei un suc linistit si dai de o pula dasta bleaga care il roade stomacu si da cu cutitu..ma bucur
1
0
Miercuri,2 ianuarie?Sa mori tu?
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614