REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

După firmele milionarului Grecu, SE DUC ÎN CAP şi afacerile cu farmacii?!

După firmele milionarului Grecu, SE DUC ÎN CAP şi afacerile cu farmacii?!

Replica API 3 mai 2017 | 00:04 1795

CERNAVODĂ

CERNAVODĂ

Replica de Constanţa anunţa, de dată recentă că, la câteva zile după ce Elcomex IEA a intrat oficial în insolvenţă, magistraţii constănţeni au decis acelaşi lucru şi pentru cealaltă firmă reprezentativă a milionarului Ion Grecu. Elcomex Agroindustrial SA, afacerea din agricultură a unuia din cei mai bogaţi constănţeni a fost declarată insolvenţă, iar trei bănci s-au înscris deja la masa credală. Dacă firmele Elcomex nu vor supravieţui procesului de insolvenţă, se prefigurează unul din cele mai spectaculoase falimente din economia constănţeană (detalii AICI: http://www.replicaonline.ro/firmele-milionarului-ion-grecu-se-prabusesc-in-faliment-una-dupa-alta-316547/ )

Pe de altă parte, se poate comenta că se reaşează afacerile din oraşul Cernavodă. Elcomex, firmă care a trăit bine, ani de zile, “la umbra” Centralei Nucleare, lasă acum o puzderie de oameni cu salariile neîncasate la timp, fără speranţe de redresare, iar veştile proaste nu se opresc aici. Sunt şi alte firme din Cernavodă care par să “gâfâie” pe fondul unui cumul de factori şi întâmplări binecunoscute în localitate.

Patronii General Concrete par preocupaţi, în aceste zile, să-şi pună în ordine bruma de avere dobândită în ultimii ani. Oraşul vuieşte de vestea că trei farmacii controlate de patronii de la General Concrete s-au închis, se face inventarul şi urmează să fie vândute. „În Cernavodă, la ora asta, dacă vrei să cumperi un medicament, nu prea mai ai unde. Farmaciile lui Popescu au lacătul pe uşă. Am auyit c[ le preia Sensi Blue”, ne-a declarat un cernăvodean.

Amintim că General Concrete este controlată de afaceristul Valentin Popescu, iar SC Farmana SRL este farmacia Anei Popescu, soţia lui Valentin. De asemenea, în Cernavodă mai funcţionează şi farmaciile deţinute de SC Business Development Industry, societate care îi are ca asociaţi pe Răzvan Braslă (cu 9020 părți sociale, în valoare totală de 90.200 lei, reprezentând 99,67%, toate părțile sociale fiind în valoare nominală de 10 lei din capitalul social total și participare la beneficii și pierderi) şi pe Ana Popescu (30 părți sociale, în valoare totală de 300 lei, reprezentând 0,33%, toate părțile sociale fiind în valoare nominală de 10 lei din capitalul social total și participare la beneficii și pierderi).

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O firma de tot rahatul General Concrete ....dupa ce promoveaza non valori gen analfabeti si hoti de meserie si fosti pesti ma refer la Gioni .A ajuns sa ne coordoneze un tampit bandit de meserie .Valentine unde ai ajuns?
11
2
si eu voi fi afectata...eu sunt Irina,panarama panaramelor...de munca nu-mi arde...doar de furat...sefu-i baiat bun...nu vede ca noi...Ciordim...la greu...ce viata am dus pana acum...dar totu-i trecator...ce sa-i faci...ne vom reprofila...dar tot pe furat...
12
4
sa-i pupi in KUR..pe dnii pensionari,exact..de la 1 mm...succesuri...
6
7
sa vedem cat mai poate Tinel Popescu sa-si mai tina lingaii pe linga el cu salarii mari si pe frecat menta.Pe familia Lojnita Mircea i a facut oameni cu vila la Seimeni niste prapaditi, nevasta lui Lojnita conduce Dusterul firmei General Concret si alte golanii pe munca amaratilor din santier platiti cu minim pe economie.Nu mai pomenesc de Datcu Teodora cea care non stop are conferinte la telefon in fata firmei sa si etaleze corpul de mare miss...
17
3
Si in CNE se angajeaza pe oki frumosi o d-na de la pers-financiar pe nume Lojnita si-a angajat toate cunostiintele la CNE ba mai nou a preluat o anume Nistor Valentina de la Elcomex gravida in cinci luni a lucrat doua luni si acum e in crestere copil, postul fiind ocupat ptr doi ani, e corect asa d-na Lojnita nu era suficient ca, il angajaserati pe sotul acesteia Nistor Cristian? Sotul dv fiind la pensie l-atu angajat tot la CNE pe functie mare, ce pazeste conducerea CNE mai lasati si pe alti tineri sa munceasca ca, nu nai avem loc de pensionari nu va ajunge pensia? Sau nu v-ati terminat casa
14
2
Teodora Datcu o sa fie afectata rau de tot,daca vor dispare ,,veniturile ei suplimentare,,dupa plata salariilor o s-o paraseasca iubitul ,nu-si mai poate face cumparaturile de fite din Moll Baneasa ,v-a fi inceputul sfarsitului ptr. ea.
24
1
SA FIE O INTAMPLARE FAPTUL CA SI ELCOMEX SI GENERAL CONCRETE AU FOST FIRMELE DE CASA ABONATE LA BANII CNE SI FAVORIZATE IN LICITATII DE BUCUR? SA FIE VRIA IN CARE CADE BUCUR, ATAT DE MARE?
11
0
valentincredeam ca e vorba de protul ala de ziarist valentin care a pupat mina lui mazare si constantinescu pentru o emisiune la tv neptun , un slugoi securist falimentar momentan.
8
0
Asa se intampla cu sifoanele si turnatorii de la Dna !!! Sa se duca de rapa si sa ajunga sa cerseasca la coltul straziii turnatori nenorociti !!!!
1
5
ti-ar URS-ul sa-ti fie, crezi ca era altfel decat astia sua aveai si tu interese pe acolo!!!
6
1
Daca are numai angajati de speta generalul gen lojnita geo cu doua clase smdp care si au facut case si averi pe circa angajatilor iar pe noi ne tinea cu 8 mil pe luna si aia dati din an in paste roata se invirte
14
1
de la Argos...Ca ce mai radea si zambea orasul cand firma lui Lazia sa dus in cap.Se spargeau in figuri cei de la Elcomex cu banii la zi,prime, chindii si vile la cheie ptr catelusi lui Grecu.Acum sa vedem trupa lui Popescu de la General Concrete care sta in fata firmei si vorbesc non stop la telefon ce o sa mai faca?.Toata ziua sta o doamna Teo si isi estaleaza trupul in fata firmei sa fie ea remarcata.Ptr aceasta paparauda muncesc o groaza de slugi a lui Popescu in santier.Exista si reversul medaliei cabd furi dintr un sac si nu mai pui inapoi nimic ce sa mai gasesti.
21
2
Probabil ca asa se intampla in f multe domenii.Sunt aceleasi firme de 28ani care castiga mereu licitatii.Vezi si hexifarma a secutistillor.De ce credeti ca mereu in campania electorala suntem indemnati prin articole si mesaje sa votam aceleasi partide,spunand ca toti sunt la fel si nu are rost sa votam si alte partide noi?Sunt cei care castiga licitatii,cu conturi in paradise fisc si care mentin coruptia si falimentul tarii. Ce sar face dk un partid nou,cum era USR vroia stoparea jafului si a coruptiei si sch clasei politice? L-au discreditat prin dezinformarea noastra,lipindui inventia soros.
18
3
Au furat de la centrala nucleara cu nemiluita. Doar ei castigau licitatiile
11
2
Normal ca pica si farmaciile daca le-a plecat clientii pentru o viata mai buna pe meleagurile unei alte lumi!
12
1
Si daca apare lichidator Maestro SPRL va alegeti cu praful de pe toba!Trebuie schimbata legea,prioritate sa aiba angajatii in recuperarea banilor,nu cum este acum:mai intai statul,pe urma lichidatorul ia bani pt.serviciile prestate s.a.m.d si abia la coada listei fostii salariati cu sume derizorii care de fapt nu primesc nimic!Sunt procese ce dureaza si ani de zile si se finalizeaza doar cu un plic gol.Schimbati legea daca va doare de populatie,lipitorilor!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369