REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dupa mintea celor de la Carrefour, clientii fura bateriile din jucariile de la raft

Dupa mintea celor de la Carrefour, clientii fura bateriile din jucariile de la raft

Replica API 8 decembrie 2010 | 00:00 135

Sa se scuze ca nu corespund seriile componentelor,

Sa se scuze ca nu corespund seriile componentelor,

Bucuria sărbătorilor de iarnă este întregită de plăcerea de a face cadouri, aşa încât nici un efort nu poate fi considerat prea mare, atunci când vezi fericirea pe chipul persoanei dragi, cu atât mai mult cu cât respectiva persoană este chiar propriul copil. Din păcate, bucuria este uneori stricată în momentul în care constaţi că respectivul cadou este inutil, mai exact defect. În această situaţie s-a aflat şi constănţeanul Cristian Oprea care a achiziţionat, de la Carrefour, o jucărie care a constatat, ulterior, că este defectă, mai exact că acumulatorul acesteia fusese înlocuit cu unul imposibil de folosit.

"Am cumpărat de la Carrefour o jucărie pe care fetiţa mea şi-o dorea de foarte mult timp. Am fost foarte fericit când am găsit respectiva jucărie, mai exact dinozaurul Pleo, la un preţ promoţional, de 349 lei, în condiţiile în care preţul acesteia era, fără reducere, de 699 lei. Deşi era singura jucărie pe raft, a cărei cutie era desfăcută, nu am ezitat şi am cumpărat mult doritul dinozaur. Din păcate, acasă am constatat că acumulatorul jucăriei era schimbat, în condiţiile în care seria de pe ambalaj nu corespundea cu cel de pe acumulator", a declarat constănţeanul. Nici reprezentanţii Carrefour nu au avut prea multe explicaţii, aceştia susţinând că cei capabili de astfel de găinării nu sunt decât clienţi ai magazinului. În traducere, din cele explicate de reprezentanţii Carrefour, clienţii magazinului vin de-acasă cu acumulatoare defecte, se furişează la rafturi, le scot pe cele bune din jucării şi le înlocuiesc cu cele stricate! Jenantă explicaţia, dar aşa a sunat ea! Revenind la jucăria buclucaşă, ea nu a putut fi schimbată, întrucât nu mai exista nici una pe stoc. Însă, politicoşi, angajaţii de la Biroul cu clienţii, au dat asigurări că respectiva jucărie va fi primită în următoarele zile. Din păcate, nu a fost să fie. Jucăria nu a mai fost livrată de furnizor. Aşa cum era şi firesc, "înarmat" cu jucăria în braţe, Cristian Oprea a revenit la magazin, convins că cea mai bună soluţie este să îşi recupereze contravaloarea produsului. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Carrefour, aşa încât neprevăzutul a apărut din nou. "Deşi eram hotărât să îmi ridic banii, o angajată Carrefour de pe raionul jucării mi-a adus o altă jucărie Pleo. Am fost mirat, întrucât ştiam că nu mai exista pe stoc, iar altele nu se primiseră. Cu toate acestea, explicaţia angajatei, cam puerilă, aş zice, a fost că era una rătăcită pe un alt palet cu jucării. Neîncrezător, am studiat jucăria, în special acumulatorul. Nu prea am avut ce să constat, întrucât, de această dată, seria nu mai era trecută pe ambalaj. Însă, deşi angajata susţinea că respectiva cutie a fost sigilată, fiind desfăcută chiar de ea, poziţia jucăriei în cutie indica faptul că aceasta mai fusese testată, ca să fiu elegant în exprimare. Am plecat, cu jucăria acasă, însă cu mari dubii", a mai povestit constănţeanul. Nici de această dată nu a fost o jucărie "norocoasă". "Drăgălaşul dinozaur a dat de câteva ori din codiţă, a scâncit puţin, după care a încremenit nepunticios. Nici de această dată bateria nu a ţinut mai mult de 20 de minute" a mai spus Oprea. Chiar dacă banii au fost restituiţi de data aceasta la returnarea jucăriei, este totuşi greu de înţeles cum a fost posibil ca două jucării care se pretindeau a fi noi, de pe raftul unui hipermaket, să aibă acumulatorii defecţi. De reţinut că nu vorbim despre orice fel de acumulator, banal, ci de unul special conceput să fie "perechea" jucăriei în cauză.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614