REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După “spectacolul” cu focuri de armă în trafic şi alcool în nas, şeful Direcţiei de Pază îşi pierde funcţia!

După “spectacolul” cu focuri de armă în trafic şi alcool în nas, şeful Direcţiei de Pază îşi pierde funcţia!

Replica API 24 iulie 2017 | 00:26 318

Locul lui Giurcă ar putea fi luat de un fost poliţist din cadrul IPJ Constanţa

Locul lui Giurcă ar putea fi luat de un fost poliţist din cadrul IPJ Constanţa

Doi angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța s-au dat în spectacol în cursul zilei de sâmbătă pe stradă! Mai precis, unul dintre aceștia a fost reclamat că trăgea niște focuri de armă în aer, cu ajutorul unui pistol airsoft. Polițiștii au venit la fața locului și au descoperit că șoferul, colegul bărbatului care trăgea focuri de armă, era băut.

Este vorba de Valentin Oprică de 27 de ani și Lucian Titi Giurcă (şef al instituţiei), în vârstă de 40 de ani, ambii angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța.

La data de 21.07 a.c., ora 15, polițiștii Secției 1 din Constanța au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autovehicul al unei instituții publice din Constanța fiind sub influența băuturilor alcoolice - 0,56 mg/l - constatare ulterioară a polițiștilor Serviciului Rutier - și care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

De asemenea, în mașină se afla un alt bărbat de 40 de ani (Lucian Giurcă), care se pare că se afla și el sub influența băuturilor alcoolice, şi care deținea o armă de tip airsoft și manifesta cu aceasta un comportament agresiv în traficul rutier.

În cauză, oamenii legii au procedat la conducerea la poliție și audierea celor doi, Oprică fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar Giurca a fost sancționat cu 2.000 lei și confiscarea armei de tip airsoft. Șoferul a fost sancționat și pe Legea 61 cu 3.000 de lei pentru că a împiedicat organele de poliție să își îndeplinească atribuțiile, mai precis nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Spectacolul oferit de cei doi angajaţi ai Direcţiei de Pază Constanţa se va lăsa cu sancţiuni!

Direcţia de Pază este instituţie în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa. Motiv pentru care preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, a reacţionat dur! Acesta a transmis că se va ajunge inclusiv la concedierea celor doi, după ce vor exista toate datele anchetei! "Aştept raportul complet al poliţiei cu privire la incident şi vom avea şi o anchetă administrativă. Nu tolerez astfel de situaţii în cadrul instituţiei pe care o conduc sau a celor din subordinea CJ. Este inadmisibil astfel de comportament şi urmează sancţiuni drastice, inclusiv concedieri", a spus şeful CJC. Se pare că deznodământul va fi acela că Lucian Giurcă va fi demis din funcţia de şef al direcţiei, instituţia urmând să fie coordonată de un fost poliţist din cadrul IPJ Constanţa.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce Tribunalul Constanta in sedinta din data de 21072017 a hotarat deschiderea procedurii falimentului debitorului DIVIZIA DE PAZA SRL, la cererea sa, administratorul isi da demisia? Pai instanta a desemnat un administrator judiciar!!!! Halal stiri!!!
0
0
Javra ordinara ce esti , sustii deparavarea ? sa te vad lesinat
1
1
Un betiv ordinar pe care l a adus porcu...sa l ia cu el la Puerta Blanca
2
0
Un om deosebit cu caracter si coloana verticala. Iar pentru voi papagalilor hateri sa-l impingeti aplecati cu gura.
0
6
Un papagal betiv, dupa care porcina a uitat sa traga apa la iesire.
7
0
GIURICA sugeooo meeen. OPRICA si GIURGICA si voi dragilor.Incercati ceva sevici care sa va acapareze atentia lasati banul public japitelor.
2
0
Am sa plec mariner ca sunteti niste salbatici, nu poate sa mai trag omul cu jucaria prin cartier. Imi cumpar nava si am sa vanez pirati, na sa vedeti asta
0
2
UN DESCREIERAT ADUS DE PORCU CONSTANTINESCU SI CARE LE A DAR MOTIV NOILOR VENITI SA IL DE A AFARA. TE MAI UMFLII FRAIERE CU PALARIE DE MEXICAN SI CU LULEAUA TA LUAME-AI LULEAUA IN GURA
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614