REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După UNPR, PRU destructurează şi PRM. Bădrăgan, prezent la lansarea filialei din Mureş

După UNPR, PRU destructurează şi PRM. Bădrăgan, prezent la lansarea filialei din Mureş

Replica API 10 august 2015 | 10:09 548

Sâmbătă a avut loc şedinţa de constituire a Partidului România Unită Mureş, din care fac parte 21 de organizaţii locale. Este cel de-al 38-lea judeţ în care PRU şi-a deschis filială şi este condusă de cel mai tânăr lider al partidului. Răzvan Biro are 22 de ani. Provine din PRM şi, alături de camarazii săi, s-a alăturat noului val de naţionalişti.

„Am lansat o nouă filială la Târgu-Mureş, al cărei preşedinte la nivel de judeţ are 22 de ani! Are deja 21 de organizaţii locale înfiinţate, va fi preşedinte interimar până la desfăşurarea conferinţei judeţene. Dacă vrem să schimbăm ceva, o schimbăm în mod real, cu oameni, nu doar cu vorbe. (...) Sunt oameni din PRM, care au înţeles că proiectul naţionalist pentru următoarea perioadă în care se regăsesc ei e PRU şi au înţeles şi faptul că dacă vrem să schimbăm ceva la nivel de mentalitate politică, e bine să fie un băiat tânăr ca preşedinte”, a declarat, pentru „Replica”, preşedintele PRU Constanţa, Dumitru Bădrăgan, prezent la evenimentul de sâmbătă de la Târgu-Mureş.

„Oamenii sunt plini de pasiune şi de dorinţa de a schimba lucrurile. S-au organizat incredibil de repede şi de bine”, a declarat, pentru „Replica”, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

„Un tânăr (Răzvan Biro – n.r.) cu mult entuziasm şi un om cu care, când se va maturiza în politică, va avea multe lucruri de spus, iar eu şi conducerea centrală a PRU suntem hotărâţi să investim foarte mult în acest tânăr”, a mai adăugat Bogdan Diaconu.

De reţinut, printre cei care pun umărul la PRU Mureş se regăseşte şi un constănţean. Octavian-Gabriel Ivanov este un tânăr naţionalist, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi este, la origine, constănţean. El este responsabil de Departamentul de Comunicare în cadrul formaţiunii locale a PRU.

Amintim că, în urmă cu o săptămână, preşedintele Filialei PP-DD Vaslui, Marcel Vasilache, a denunţat într-o conferinţă de presă „simulacrul de fuziune” dintre UNPR şi PP-DD şi a anunţat trecerea întregii organizaţii la PRU.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614