REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
19.5° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

După valul de plecări din PSD, Pro România are mai mulți deputați ca ALDE

După valul de plecări din PSD, Pro România are mai mulți deputați ca ALDE

Replica API 2 februarie 2019 | 00:00 217

Trecerea lui Adrian Pau, deputat PSD de Timiș, la Pro România a dus la depășirea ALDE în ceea ce privește numărul deputaților.

Dacă ALDE, partidul care face Coaliție cu PSD, are 19 deputați, de astazi, Pro România, partidul condus de Victor Ponta a ajuns la 20 de deputați.

Citeste si Bugetul, criticat și din interiorul PSD - Un parlamentar de Iași pune condiții pentru un vot pozitiv

În ultimele zile, mai mulți parlamentari au părăsit PSD în favoarea partidului condus de fostul premier. Printre cei care s-au alăturat Pro România in ultima perioada sunt Mihai Tudose, Georgian Pop, Oana Silvia Vlăduca și Corina Bogaciu, potrivit Știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va spun ceva autentic petrecut la Iasi acum cateva saptamani la mai multe intalniri avute de Ponta cu electoratul. Dupa ce s-au tinut discursuri multe impotriva lui Dragnea la baia de multime Victoras a fost asigurat impreuna cu primarul Iasului de catre foarte multi participanti: bravoo noi tot cu PSDul votam. Marea masa percepe pe Ponta si colegii ca fiind tot in PSD.
0
0
daca Pontanacul este aur este clar ca esti in afara vietii politice din Romania ori de pe la niscai servicii .Multi din opozitie il injura pe Dragnea pedelist de al lor, l-au aruncat si acum vad ca au gresit Romania la picioarele lui cu o trupa care nu vine de la Oxford ha, ha v-a batut in alegeri de nu va mai reveniti cu cap de pluta,cu DNA,cu hastag cu mancatorii de cacat prin Europa,cu pucisti,cu postacii,cu presa, siteuri miscari de strada etc,de 3 ani este la putere neputinciosilor!
2
2
psd este alcatuit numai din NIMENI- slugi, presuri, sforari, hoti, borfasi- PONTA a avut pacatele lui dar nu poti compara pleava cu aurul- dragnea cu ponta, AMBII AU GRESIT, MAI MULT SAU MAI PUTIN , DAR UNUL A STIUT SA PUNA PUNCT
4
2
da, a mai plecat un nimeni ,ei si .Ipoteza PSD-ALDE o sa piarda guvernarea , o sa vina opozitia cu Sica mandolina, Ciolosu & co oare o sa o ducem mai bine?Nu cred amintiti-va de masurile urgente propuse de Catu taieri, taieri !Mai stim cu plangaretul Bhasanau cad taia salarii si pensii marea TVA LA 24%.Nu am murit atunci ,nu murim nici acum, Europa este mare am plecat atunci ,plecam si acum Oricum labele astea triste care pleaca la lasul Ponta nici in visele lor sa nu creada ca vor mai vedea Votat pe buletinul lor de vot Ponta tot un gunoi ramai ! Ai o lista cu noi porunci ? Vine apelul ?
3
5
Pro socru si toti hoti in partid
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367