REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

DURERE. Băiețelul mort în accidentul de pe Şoseaua Mangaliei a fost înmormântat vineri. Tatăl, în continuare în stare GRAVĂ

DURERE. Băiețelul mort în accidentul de pe Şoseaua Mangaliei a fost înmormântat vineri. Tatăl, în continuare în stare GRAVĂ

Replica API 24 februarie 2018 | 14:56 519

Băiețelul de un an și cinci luni, care a sfârșit tragic, miercuri seara, pe 21 februarie a.c., într-un accident rutier ce a avut loc în zona Billa, în apropierea podului Doraly din municipiul Constanța, este înmormântat în cursul zilei de vineri, 23 februarie a.c.. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost depus la Biserica Sf. Nectarie, din cartierul Medeea, iar slujba de înmormântare a început la ora 12,00.

Cât privește starea celorlalte două victime rănite în accidentul respectiv, printre care se află și tatăl copilului, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța spun că „cei doi pacienți răniți grav în accidentul de miercuri seară sunt în continuare în stare gravă, dar stabilă”.

„Medicii din cadrul Spitalului Județean Constanța fac tot ce este posibil pentru a le salva viața. Atât bărbatul de 35 de ani, cât și femeia au fost supuși intervențiilor chirurgicale, în cursul zilei de joi. În momentul de față, femeia în vârstă de 42 de ani a fost detubată și respiră singură, evoluția fiind una favorabilă. Ambii pacienți sunt sub strictă monitorizare, la Terapie Intensivă”, au precizat reprezentanții unității spitalicești.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu casc bine ochii cand trec pe trecere. Se pare ca voi treceti ca bovinele si de aia va ofticati atat. Din fericire aveti spernta de viata cam mica.
1
1
EU PROPUN BAI PULA DE GARIDE SA-TI DAU LA MUIE FRAIERE
1
1
Garide, sper sa ai parte in viata doar de oameni cu mentalitatea ta. Si sa nu te reproduci vreodata. De personaje ca tine nu ducem lipsa, mm de otetar prajit.
1
1
Propun ca cei care trec strada ca prostii sa nu mai poata face copii. Astfel statul cheltuie bani grei pe concedii maternale si ei nu se uita cand trec de parca ar avea un zid invizibul care ii protejeaza. Da . Stiu. Era pe trecere. Dar pe trecere vin multi boi la volan cu masina si incalca regulile , se stie demult. Deci trebuie sa te feresti sa fi atent.
3
3
dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,acola sus la ingeri
2
1
depinde a cui ruda este nenorocitul de sofer.
2
0
este nasol idiotii se inmultesc si nu numai la noi,s-a creat un trend prin care acesti nenorociti sunt incurajati sa se inmulteasca,o sa ia ceva sub 4 ani ,poate chiar cu suspendare
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218