REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Durere fără margini: Fata UCISĂ de tată la Săcele a fost ÎNMORMÂNTATĂ! Video

Durere fără margini: Fata UCISĂ de tată la Săcele a fost ÎNMORMÂNTATĂ! Video

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:50 744

Cercetările continuă!

Cercetările continuă!

Durere fără margini în localitatea Săcele din județul Constanța! Elena, copila ucisă de tată, a fost înmormântată. Prezenți au fost și colegii minorei, de la Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari, care au venit cu două microbuze.

Aceștia au ajutat și la strângerea de fonduri pentru înmormântare întrucât mama fetei nu își putea permite. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut teribilul eveniment.

Totul s-a petrecut vineri, 18 ianuarie, când, în jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele din județul Constanța. Un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce părea că a condus la decesul minorei.

Ulterior se pare că a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută, care ar fi un erbicid puternic. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, cu elicopterul SMURD, fiind în comă. În urma autopsiei, a reieșit că fata a murit prin asfixiere mecanică, ceea ce înseamnă că bărbatul a strâns-o de gât. Și de aici s-au născut mai multe ipoteze. Că a sugrumat-o întrucât nu ar fi acceptat să întrețină cu el raporturi sexuale, că a otrăvit-o pentru că se certaseră rău cu o seară înainte și așa mai departe. Însă, toate acestea vor fi stabilite la finele anchetei. Menționăm că se așteaptă și rezultatele examenului toxicologic pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost injectată cu o substanță sau nu. Cert este că anchetatorii analizează acum toate pistele, iar în cazul în care își va reveni, tatăl va fi audiat, el riscând să-și petreacă restul zilelor după gratii. Potrivit localnicilor și al soției, suspectul de crimă este un om la locul lui, retras. Poate chiar prea retras, în sensul că nu mergea nici până la magazin. Muncea cu ziua și venea direct acasă. Se pare că, în urmă cu o seară, s-a certat rău cu copila, întrucât aceasta stătea prea mult "pe telefon", deconectându-i sursa de internet. În ziua fatidică, femeia a plecat la serviciu, iar la un moment dat a fost sunată de unul dintre copiii mai mici, care au anunțat-o că Elena a murit, la fel și tata. De atunci, anchetatorii au intrat în alertă. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sex & saracie
0
1
Uitati ce saracie, ce ulite, ce mediu dezolant, pe unde merg oamenii prin noroi, se spunea pe vremuri ca e frumos la tara, dar de unde? Pare un loc uitat de lume, lipsit de speranta...asa traiesc si oamenii, copiii lor, etc.. Pacat de tot! Oricum e dubios ce s-a intamplat! Dumnezeu sa o odihneasca pe copila!
5
0
@19:39 votati in continuare dragnea maledivu ! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
0
saracia da nastere monstrilor cu intelect slab submediocru!
8
1
sa primeasca..RECURSUL COMPENSATORIU...
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920