REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DURERE mare în urma TRAGEDIEI de la COSTINEȘTI: Vărule, DRUM LIN spre CER!

DURERE mare în urma TRAGEDIEI de la COSTINEȘTI: Vărule, DRUM LIN spre CER!

Replica API 3 august 2021 | 00:00 3766

Un tânăr de 18 ani și-a găsit sfârșitul la Costinești, în timp ce se afla în vacanță! Nenorocirea a avut loc luni, 2 august, în zona Epavei. Dani, din Satu Mare, se afla pe litoral cu mai mulți prieteni, iar în momentul tragediei ieșise cu salteaua în largul mării.

Din cauza valurilor, salteaua s-a răsturnat, iar tânărul nu a mai putut ieși la suprafață.

La fața locului au intervenit și militarii din cadrul ISU Dobrogea, iar tânărul a fost adus la mal, inconștient. Din păcate, în urma protocolului de resuscitare, i-a fost declarat decesul.

Rudele și prietenii se află în stare de șoc

”Doamne, văruțul meu drag, nu-mi vine să cred, și nici în momentul de față nu cred, și nu voi crede niciodată că tu ai plecat dintre noi, familia ta, dintre noi toți prieteni tăi și ne-ai lăsat o dure nespus de mare în sufletele noatre. Dani, fie ca bunul Dumnezeu să-ți aline sufletul.

Doamne, Dănică, cum îmi plăcea mie să-ți zic, o sa rămâi mereu printre noi, prietenii tăi, familia ta, printre noi toți o să fii mereu lângă noi, și tu de acolo de sus, din ceruri, dintr-o lume mai bună, o să ne veghezi pe noi toți și o să ai grijă de noi toți și o să ne păzești de rele... Vărule, drum lin spre cer, Dumnezeu să te aibă în grija lui... Te vom iubi mereu de aici de pe pământ, și tu la fel de acolo de sus din ceruri pe noi ne vei iubi. Dumnezeu să te odihneasca în pace”, este unul dintre mesaje.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar nu o sa inteleg niciodata persoanele care nu tin la viata lor si nu stiu sa se protejeze. Ii mai vezi si cum se cearta cu salvamarii cand e steag rosu ca na..au venit la mare si fac ce vor pe banii lor.
1
0
Cand veniti pe litoral sau va vreti sa faceti baie sa va racoriti incercati sa luati cateva ore de inot...Sa nu fim inotatori de elita sa stim sa inotam sa ne salvam pe noi insasi.
8
0
Ma sciluzati Dezu sa il ierte dar daca nu stii sa inoti ce cauti in larg valabil pt toti
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367