REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

"Durere şi glorie", considerat de revista Time drept cel mai bun film din 2019

"Durere şi glorie", considerat de revista Time drept cel mai bun film din 2019

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 550

Revista Time a numit pelicula "Durere şi glorie" (Pain&Glory) a lui Pedro Almodóvar ca fiind cel mai bun film din 2019, calificând producţia menţionată drept cea mai "strălucitoare şi emoţionantă" creaţie a cineastului spaniol, transmite EFE marţi.

Publicaţia a situat "Durere şi glorie", film inspirat din chiar viaţa lui Almodóvar, înaintea unor succese din acest an precum 'Once Upon a Time...in Hollywood', de Quentin Tarantino, poziţia a treia, sau 'The Irishman', de Martin Scorsese, care a ocupat poziţia a doua.

Totodată, Time apreciază rolul lui Antonio Banderas, actorul principal din pelicula lui Almodóvar, ca "interpretarea vieţii sale" şi o descrie pe Penelope Cruz, mama personajului central, ca "radioasă".

""Durere şi glorie" poate fi pelicula cea mai strălucitoare şi emoţionantă a lui Almodóvar, o panoramă de culori vibrante şi emoţii şi mai intense", a notat revista Time.

Imediat după podium, publicaţia a situat filmul 'Marriage Story', cu Scarlett Johansson şi Adam Driver, în regia lui Noah Baumbach, iar pe poziţia a cincea, adaptarea Gretei Gerwig, "Little Women", în care irlandeza Saoirse Ronan joacă rolul central.

Pelicula sud-coreeană 'Parasite', de Bong Joon Ho, care se anunţă ca una din favoritele la Oscar pentru cel mai bun film internaţional, ocupă locul al şaselea, iar 'Knives Out', de Rian Johnson, cu Ana de Armas, apare pe poziţia a şaptea.

'Dolomite is my Name', regizat de Craig Brewer, cu Eddie Murphy, este situat pe poziţia a opta, iar 'A Beautiful Day in the Neighborhood', de Marielle Heller, pe locul al nouălea.

Top 10 este închis de 'Hustlers', regia şi scenariul Lorene Scafaria, cel mai recent film cu Jennifer López, centrat pe povestea a două dansatoare de striptease care reuşesc să înşele clienţi de pe Wall Street. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367