REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DUREREA unei mame din Constanţa! Fiul ei a MURIT după un scandal cu tatăl fostei iubite

DUREREA unei mame din Constanţa! Fiul ei a MURIT după un scandal cu tatăl fostei iubite

Replica API 30 august 2017 | 14:13 523

„Când dorul de el mă arde nu am nici o alinare”

„Când dorul de el mă arde nu am nici o alinare”

Daniela T. este o femeie din Constanța care este nevoită să-și ducă suferința pe picioare, pentru a fi alături de celălalt copil. Și spunem asta pentru că primul ei născut a murit la începutul anului 2016, în urma unui scandal ce l-a avut cu tatăl fostei sale iubite. A fost întocmit dosar penal, iar acum se așteaptă rezultatele de la București, de la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici.

Daniela își strigă durerea și chiar au fost cazuri când a vrut să se declare învinsă. Dar a mers mai departe pentru copilul care are nevoie de ea. Aceasta este nemulțumită de faptul că persoana pe care ea o consideră vinovată, adică tatăl (Liviu M.) fostei iubite a fiului ei, este în libertate. "Acest criminal este liber! Ce așteptați? Pentru voi este un simplu caz, pentru noi, ca părinți, nu este la fel. Nu avem somn noaptea, iar criminalul este liber pe străzi și ne sfidează. A omorât un copil...", a spus și soțul Danielei, Aurelian.

"Nu am să înțeleg niciodată de ce a trebuit sa plătești cu viata și de ce cel care ți a luat-o nu plătește. De ce, noi, părinții și sora ta, am rămas cu o durere de nedescris în cuvinte iar acel criminal își trăiește viata liniștit", a adăugat și Daniela. Potrivit informațiilor noastre, ancheta este în curs de desfășurare. În momentul de față se așteaptă avizarea expertizei medico-legale de la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici, care, cel mai probabil, va sosi în septembrie.

Amintim că nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea de 25 decembrie 2015, când Liviu, M., de 45 de ani, l-a surprins de Florin T., de 23, în timp ce încerca să incendieze preșul din fața apartamentului său, situat într-un bloc de pe strada Arcului din municipiul Constanța. În acel moment a izbucnit un conflict spontan între cei doi. S-au lovit reciproc și, în în timpul altercației, s-au dezechilibrat și au căzut de la etajul 7, la 6.

Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, fiind vorba de comă. Liviu M. s-a ales cu dosar de cercetare penală. Potrivit informațiilor noastre, victima se certase cu iubita și, în dorința de răzbunare, a decis să dea foc preșului din fața ușii apartamentului, moment în care a fost surprins de "socru", care l-a și luat la bătaie. Pe 13 ianuarie 2016 s-a stins din viață.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fie care a avut vina lui dar sa ajuns aici prea tragic cred ca nu are vina tatal fetei pt moartea baiatului este normal sa isi apere casa si inclusiv familia ! dumnezeu sal ierte
0
0
dovada de proasta crestere din partea jurnalistilor sa prezinti public imaginea unui mormant, o zona de f intima de suferinta a celor din familia indurerata
2
0
Ce pula mea vi se pare asa wow..ala a vrut sa.dea.foc la casa si a mai fost sigur si recalcitrant cand l.a prins..voi cum a ti fi.reactionat daca cineva va incendiaza lociunta..si plus ca.nu a vrut sa l.omoare ci doar sa l.potoleasca deci.sper sa scape
1
0
decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa
5
0
ma intreb daca omul nu statea la bloc, i- ar fi dat foc la casa, nu?
3
0
nimic nu este de neschimbat
1
0
pana acum 100 de ani piromanii erau lapidati in public,cat despre pericol ,de la o usa incendiata a unui apartament acesta a ars in totalitate cu tot cu locatari,mama,tata,fiu au scapat un fiu si-o fica coborand pe o funie improvizata din cearceafuri
7
0
..trist,e adevarat chiar foarte trist,s-a ajuns aici pentru o "pasarica" ca sa spun asa,adica pentru una care nu a vrut sa mai fie cu baiatul asta,pacat ca a trebuit sa moara dintr-o asa prostie.
3
4
Dar cand a pus foc la usa nu era nevinovat? Tatal fetei aleia o sa scape pledand autoaparare, pentru ca din toate perspectivele el era haituit inuman ca un sobolan. Deci mami: inainte sa te apuci sa plangi creste-ti cum trebuie copiii!
23
1
dobitocule , nu era deloc boschetar ala care a cazut din autobuz. poate te ajuta si pe tine Dumnezeu in viata ca vad ca stii sa mananci kkt aici
14
0
vad ca in specia umana e ceva normal ca un om sa fie omorat ca a vrut sa de afoc la casa, sunteti niste retardati! si tuturor celor care gandesc ca "CE, VOIAI SA DEA FOC LA USA " SI CA " SI-A MERITAT SOARTA" retardatilor, o usa o putea stinge, viata unu om cine o readuce? durerea unei mame cine o alina? sper, cei care aveti copii si ganditi asa, sa aveti CEL PUTIN aceeasi durere ca aceasta mama, Dumnezeu ne intoarce la fiecare! specie ratata ce sunteti!
6
9
era un neispravit care vroia sa incendieze usa apartamentului? Asa ceva era asta de tu ii spui "un copil"? Vad ca ai si o fata. Sper ca, dupa ce fie-ta se cearta cu un viitor "copil" d-asta, sa vina ala sa va dea foc la presul de la usa. Ca sa intelegi si tu starea prin care a trecut ala! Si inca ceva, cumatra: ala poate fi acuzat le LCM, nu de omor sau crima! Si chiar s-ar putea sa scape, ceea ce ii doresc!
8
9
Cand omori pe cineva ,nu-ti trebuie probe beton. Ala care l-a impins din autobuz pe boschetarul ala recalcitrant rupe puscaria, ptr ca e machidon, asta sta acasa ca are coaie, pai sa nu-ti faci singur dreptate? Justitia pulii. Unu ia spaga, de foame, si rupe puscaria, altii omoara oameni si stau acasa.
13
7
Cine la pus sa dea foc la usa ??
16
8
Stati linistita maicuta ca nu scapa, dar trebuie probe beton pentru a-l infunda in puscarie.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614