REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DUȘI ÎN CĂTUȘE LA JUDECĂTORIE! VIDEO - Iată despre ce este vorba

DUȘI ÎN CĂTUȘE LA JUDECĂTORIE! VIDEO - Iată despre ce este vorba

Replica API 13 mai 2018 | 00:06 829

Trei tineri au ajuns în cătușe în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, în cursul zilei de duminică, 13 mai a.c., cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore în cursul zilei de sâmbătă, fiind acuzați de ultraj. Scandalul s-a petrecut în club LUV din Mamaia.

La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în jurul orei 03.45, au fost sesizati cu privire la un scandal care ar fi avut loc într-un club, din stațiune. Patrula, formată dintr-un polițist și un jandarm, s a deplasat la fața locului pentru aplanarea scandalului iar în momentul în care au solicitat persoanelor să se legitimeze, acestea au adus injurii și amenințări atât polițistului, cât și jandarmului, agresându-i, fiind vorba despre trei bărbați, doi în vârstă de 30 de ani, respectiv 31 de ani, toți din Constanța. Autorii, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru cercetări, aceștia fiind reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 13 mai a.c., instanța a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i mai umflati atata pe FLAMANZII astia, cu totii stim ca astfel de DEJECTII isi trimit nevestele la strada ca altfel nu stiu sa-si castige existenta... pentru un 50 de euro, atat Faruc, cat si Marcel, se prostitueaza!
2
1
Daca smardoii constantei au ajuns astia faruk si marcel am decazut mult pana si la borfasi stam prost hahaha inainte mai aveai un mitzu un calin un carbune acum vorbiti de travestiti pensati auzi la ei faruk si marcel zici ca vorbiti de un cuplu gay s a dus constanta de rapa pana si la bagabonti hahahahah
4
2
Tu vorbesti ma poponarule ? In locul tau numai scoteam capul pe strada numai vorbi tu de faruk si marcel ca tu esti ultima pizda din orasul asta ai uitat cum plangeai ca muierea cand tia dat ala un pumn in club catelule
3
3
Popor de tigani smardoi si cocalari
2
2
Cine-s astia de care tot comentati ? Faruca , Marcela ... ?
3
1
Le-au intrat sifonul in cur si au inceput sa sughita ! Ce mecle de ''dinaia'' cu spatele foarte avariat au!
3
1
asalam allecum. la noi, la arbia saudita, taiam puta la smardoi. si smardoi fara puta, eram.. eram.. eram, ca nu sanatosi nu eram. allecum salam.
4
3
la parnaie direct .
7
1
Birlic te asteptam in romania sa faci parnaica si aici crezi ca scapi doar cu parnaie de olanda?Acolo esti ca in vacanta sa vezi aici cand vii dai de dracu. Faruka si Marcela o miscare gresita si v-ati dus amandoi la poarta alba abia va asteptam ,nu te baza pe Zafer si pe mamica ta ca de data asta nu te mai scapa de parnaie si nici pe nasu Montana ca va insoteste si el in curand. Marcel a sifonat sa scape pana acum dar a ajuns la fund. Ne vedem in birou la ancheta.
7
1
la brateta cu cariceanu si altii?
2
2
Au ajuns partarii astia de la cox au facut c au facut . Niste mizerii d oameni care isi vand nevestele pe un rezervor d gaz , sa se poata da p tomis
6
1
Tocmai tu vorbesti de trimis la produs care iti pescaresti nevasta da acum iti e greu ca esti la puscarie orin europa
11
1
LUV este locul unde se aduna toate prostituatele si toti proxenetii din Romania, mai exact Constanta, Medgidia, Cernavoda!
12
1
O fi tras vreunul un part cu zgomot si s-au incaierat astia pe curul lui. Nu in fiecare zi dai peste o "virgin" a.
9
2
Oooops, scandal intr-un club de popartari!!!! Acolo de obicei deveneau violenti cand unul dintre ei avea o diaree spotana, limitandu-se in a se lovi cu posetele.
14
2
Ce-i trei muschetari ... Marci zis Marcela, Paraieala zis paraieala ... Faruk zis cap de miel, ce-i trei poponari , care isi dau femeiile la futut pe 2 lei.
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218