REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DUȘU transformă un MAGAZIN din Poarta 6 în mai multe APARTAMENTE

DUȘU transformă un MAGAZIN din Poarta 6 în mai multe APARTAMENTE

Replica API 10 octombrie 2020 | 16:04 9253

A umplut Constanța de blocuri și vrea mai mult! Afaceristul Nicolae DUȘU, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Constanţa, investește în Poarta 6, în spații de locuit. În acest sens, va transforma un spațiu care a funcționat, ani de zile, ca magazin alimentar. După ce s-a deschis, în zonă, hipermaketul Pento, iar angajații au dat bir cu fugiții, Dușu nu a mai reușit să închirieze spațiul.

Firma lui DDN Global deține parterul unui bloc din Poarta 6, pe strada Zefirului. Pe o latură, a funcționat un bar care, prin 2017, din lipsă de clienți, a fost transformat în spații de locuit, garsoniere.

Pe altă latură a funcționat un magazin alimentar, deținut, în trecut de SC Euxin, care a fost închis și el după ce a apărut concurența, respectiv magazinul Pento.

Angajații au plecat la noul hipermarket, așa că Dușu a fost nevoit să pună lacătul pe ușă. Nu a mai reușit să închirieze spațiul, așa s-a decis să-l transforme și pe acesta spațiu în locuințe. Cu sprijinul primăriei, evident, care i-a dat undă verde pentru modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1753/13.12.2017 pentru "modernizare spațiu comercial existent prin modificare fațade și recompartimentări interioare" prin schimbare de destinație din spațiu comercial în apartamente de locuit.

Spațiul a fost cumpărat de la Euxin SA, deținută tot de Dușu al cărei director a fost, până în 2016, Horia Țuțuianu

Spațiul a fost achiziționat, în trecutul apropiat, de la Euxin SA, al cărei acționar este tot Nicolae Dușu. Până în 2016, firma era condusă de Horia Țuțuianu, când și-a dat demisia după ce a câștigat Consiliul Județean Constanța. În locul lui a fost numit Florin Tănase, consilier juridic în cadrul societăţii. Duțu a devenit patron la Euxin în urmă cu 4 ani, plătind 13 milioane de lei către SIF Transilvania pentru preluarea Euxin.

Niculae Duşu, este unul din cei mai bogaţi români, alături de vărul său Ioan, cu o avere estimată la peste 80 milioane de euro. Milionarul deţine operatorul portuar Socep, producătorul de materiale de construcţii Celco, precum şi mai multe hoteluri şi pensiuni în Mamaia, Neptun şi Poiana Braşov.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dividendele sunt la Celco! Acum un an-doi s-au transferat de la Socep la Celco vreo 10 milioane Ron,Celco fiind actionar al Socep.Apoi prin presa a aparut marele profit al Celco ,dar de fapt mare parte din bani venisera de la Socep! Asta e doar un exemplu,mai sunt si alte moduri prin care se ,,trag" bani din Socep!
3
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
2
0
pe listele de parlamentari ale PNL Constanta apar Bourceanu si Crusoveanu. Vai de mama lor si de zilele noastre! Astia sunt politicieni?!?
8
1
Nebunia secolului la machedoni.
16
1
Avem salarii restante pe ultima luna. Un jeg de om care se da mare patron. In alimentare era plin de soareci in fiecare dimineata...
20
2
ca om stie si el ca este un mare kkt, spui dusu spui zero
19
2
muistul asta era in spatele ingerasului de Stelian Ion. Da ma! voia sa ne salveze Dusu! abia acum se vad intentiile! imi e scarba! asa minciuna si ipocrizie cum am vazut la Ion, nu am vazut nici la Dragnea sau Orban.
20
3
Socep....??? Nu a mai achitat dividende de cel putin 10 ani...
23
1
Sa le dam la mwie. Nui mai satura Dumnezeu
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367