REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

E CALVAR pe străzile din Constanţa!

E CALVAR pe străzile din Constanţa!

Replica API 15 ianuarie 2018 | 01:15 890

Prima ninsoare serioasă din județul Constanța pune probleme serioase participanţilor la trafic! În municipiul Constanţa oamenii se plâng că se circulă îngrozitor: "Am parcurs un kilometru în aproape o oră, este inadmisibil aşa ceva", a transmis un constănţean.

De asemenea, mai mulți șoferi s-au plâns de faptul că pe podul de la Năvodari circulația este blocată. Potrivit reprezentanților de la Biroul Rutier, nu există nici un eveniment în trafic în zona menționată, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe pod. Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de afară și să conducă cu prudență pentru a evita producerea de accidente. Şoferii aflaţi în trafic sunt revoltaţi de situaţie: "Stăm de 30 de minute în coloană, spre pod! Să nu dea chiar cu nici un material antiderapant?!".

În afară de coada enormă produsă în Mamaia Nord- intrare Năvodari, din cauza poleiului care a "blocat" o maşină pe pod, şi pe principalele artere din municipiul Constanţa este aglomeraţie! Se circulă greu, din cauza poleiului, pe reţelele de socializare fiind postate zeci de imagini cu ambuteiaje!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e ma ala care nu a putut urca podul? Care e ma retardatul ala care nu are cauciucuri de iarna...iarna??? Baaaaa! Daca nu esti in stare sa stapanesti fieratania in conditii de iarna, polei, zapada, stai in fofoloanca matii acasa sau ia transportul in comun ca nu este o rusine! Lasa-o in fata blocului si nu mai pune viata ta si a altora in pericol! Ca si daca mergi cu 20kmh pe banda 2 -pe mijloc in caz ca nu stii ce e aia- nu inseamna ca ai conduita preventiva...in realitate risti mai mult decat daca ai merge pe jos, pe trotuar. Si daca nu intelegi de ce atunci spun iar: Stai dracu acasa!
0
0
Cei drept aveti dreptate cu toti ! Eu sunt din Murfatlar si azi de dimineata in drum spre munca am stat 50 de min la coada de pe bratianu si cea de gara bulevardul mamaia
0
0
Iar va luat prin surprindere ?? Saraciilor !
1
1
Asa se intampla cand vin turistii la mare.
1
1
Asta e ninsoare?! Dar in caz de viscol ce facem ?
4
1
va aduce Mazare nisip din Africa
7
0
Am facut 2 ore jumate pe o distanta pe care - in mod normal - o faceam in 15 min. Huoo Primarie!
5
1
toti cei cu tamponari usoare ar trebui sa dea primaria in judecata,in toata Europa se da cu o solutie de clorura de calciu ,0 solutie mai scumpa dar foarte eficienta,si fara sa produca probleme masinilor sau asfaltu-lui....
4
1
Cu o pasare exotica infatuata pe post de primar, asta meritam.
6
2
Mazare a brevetat-o: nu dau cu sare ca strica asfaltul, asa-si justifica neputinta. Noroc ca n-a nins serios. Mai tineti minte muntii de zapada de la Dacia din 2012 ? Dar masinile de gunoi de la polaris cu lame in fata impingand zapada de pe un sens pe altul in lipsa de antiderapant ? O saptamana s-au facut ca deszapezesc, timp in care n-au mai luat gunoiul, ca nu ajungeau la el. Eh acum sa ziceti sarutmana ca n-a nins serios ca nu mai iesea nici polarisul, ramanea babu cu fagadau sinistrati la primarie.
3
0
tot asa se intimpla din 1990, inca credeti ca se va schimba ceva fara furci si coase?
8
1
Vitzelul de Fagadau a fost iar prins cu biberonu-n gura... pun pariu ca daca s-ar vota tot el ar iesi.. ca doar e votat de cei care gandesc "daca ninge mai stati acasa maica"...
8
2
pe varianta in zona Campus este Jale cu J mare. Am ajuns sa ne dam jos din masini sa impingem rablele de maxi-taxi care nu vazut in viata lor de cand cara oameni anvelope noi de iarna. Un pericol pentru toti si ei si carosabilul care e practic sticla. Daca vreti sa va testati abilitatile de sofer iesiti pe strazile din Cta.
7
3
Ca nici iarna nu-i ca vara nici dimineata ca seara, aici sunt banii d-stra,avem si noi credite,copii in facultate d'aia exista RCA,CASCO!
6
0
Hai la vot, sa nu o mai luam in bot...
8
1
Nu dau cu material antiderapant pt ca nu vor sa distruga asfaltul
8
3
Este inadmisibil asa ceva! Rusine
8
1
Nu este posibil dupa o zi de munca si inghetat de frig si mort de foame sa faci 90 de minute Mamaia- Navodari,,,
12
2
Bataie de joc la adresa tuturor. Nici macar un utilaj pt material antiderapant. Am faut 1h si 40 de min de la plazu in centru. Atentie pe jos e sticla .
14
2
Mamaie, ia-l cu matale si pe Maruntoiu Ionel, ala de are spatii comerciale pe care le inchiriaza la negru in Piata centrala din Navodari. Mamaie, asta pe unde calca se usuca tot. Deci ar putea fi bun la deszapezire!
8
3
se pare ca iar autoritatile au fost luate prin surprindere ...din aceasta cauza nu au dat cu nimic pe strazi...doar ca acum nu pot sa se mai scuze ca e viscol....ninge usor deci isi puteau face treaba......si se pare ca e adevarat....IARNA NINGE DRAGI AUTORITATI....
14
3
muie machidonia muie fagadau. Ne ati distrus vietile.
27
4
Cum e la caldura domnilor P.S.D.-isti, va este bine? Noua nu, am facut din Poarta 6 si pana la Ciresica nu mai mult, nu mai putin de 1 ora si 40 de minute, rusine sa va fie! Se putea arunca cu nisip, ca sa nu mai patineze madinile!
24
4
o sa ies cu sare iodata pe strazi
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614