REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

E OFICIAL! Constănţeanul Mircea Titus Dobre va fi ministrul Turismului

E OFICIAL! Constănţeanul Mircea Titus Dobre va fi ministrul Turismului

Replica API 3 ianuarie 2017 | 00:01 841

Deputatul PSD Mircea Dobre va fi ministru al Turismului! "Ar fi o mare responsabilitate", declara ieri, când s-a speculat acest lucru, Mircea Dobre, deputat la al doilea mandat. Că el va fi ministrul Turismului, a confirmat însuşi Dobre, printr-un SMS scurt: "Da".

De menţionat că Dobre s-a făcut remarcat pentru că a susţinut reducerea TVA la produsele de pâine şi produse de panificaţie, în condiţiile în care cunoaşte foarte bine acest sector, familia sa deţinând SC Dobre şi Fiii, societate care se ocupă tocmai de panificaţie.

În schimb, Sevil Shhaideh, constănţeanca propusă iniţiat pentru postul de premier, va fi ministru la Dezvoltare, funcţie pe care aceasta a mai deţinut-o. În plus, ea va fi şi vicepremier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna solutiua aleasa cea cu turismul ecumenic.E o piata total nedezvoltata in alte tari aduce venituri substantiale.Din pacate nu avem infrastructura sa se poata ajunge rapid la manastirile din Moldova dar se gasesc cateva si langa Bucuresti mai precis in Nordul acestuia pe DN1.AR FI UN INCEPUT.
0
1
Nu il cunosc si nu cred ca daca nu va performa ,DRAGNEA, il va tine ministru in guvern ,chiar daca Stroie va insista.
2
0
udrea era mai buna ?
0
5
Ma uit la chipul sau si incerc sa spun ceva,dar ce poti spune de M T Dobre?Imi vine in gand doar replica Ciclopului ,ranit de siretul Ullise : afurisitul de...Nimeni!
6
2
Neaparat sa i se acorde si un insotitor, vorbitor fluent al limbii romane. Cei care-l cunosc personal stiu de ce.
14
3
Mai retardati ca PSD-ii Constanteni nu exista Dobre jr. e cireasa de pe tort culmea prostiei, niste retardati analfabeti care s-au imbogatit din contractele frauduloase cu statul laptele si cornul ca toata cloaca Mazare impinzita in toata administratia si companiile de stat suntem o tara de devalizata de securisti si Bruxelles cu asa guvern de retardati
14
2
ati stat acasa gastelor, acum va meritati soarta.
13
5
Cand o sa inteleaga toti cetatenii acestei tari ca noi nu reusim sa progresam din cauza politicienilor care ne conduc prost? Mentin un haos total pentru a-si proteja afacerile si buzunarele! Nu-i pasa niciunuia din cei care ne conduc de noi marea masa, de noi, cetatenii acestei tari! Vom continua sa traim la nivel de supravietuire! Nu va exista progres! Oricat ne uitam peste hotare si ne spunem: iata ce simplu e in alte parti sa fie bine si la noi de ce nu se poate? Oamenii trebuie sa ramana dezbinati si prosti, pentru a putea fi controlati! O mare "masa" de vite!
11
1
Da, in spatele pozatului, ca in spatele pozei esti tu, boule!
2
9
o rusine acest individ......in spatele pozei este cumva preahotul teodosie escrocul
8
2
Cum a ajuns ASTA MINISTRU ? Ce studii are? A lucrat in turismul painii probabil!
10
2
Caz stan a turbat de la laba
2
1
Sunt pur si simplu perplexa....Dumnezeule,in ce tara traim!
15
3
Nu mai fiti suparati! Dragnea are nevoie de idioti in guvern, nu de "bazati". Nu vedeti cine-i la Interne, Sanatate si altele? Cine crede ca un vanzator de chifle poate fi ministru, poate doar cretinii de pesedisti! Grav este ca prostul ala, din fudulie, a acceptat postu' , la fel de tembel cum l-a sustinut si pe Babu ca viceprimar. Tara de votanti cretini cu "alesi" pe masura. Adica de cacat.
13
3
nicu soldatu e un boschetar. Nu a realizat nimic in viata lui. Asa ca las o naibii bai caz stan. Si tu esti la fel un boschete.
8
0
nu trebuie sa fiti impotriva lui dobre,trebuia la vot sa nu votam partidul comunist PSD ,trebuia sa eliminam comunismul lui iliescu,sa eliminam pe tori membrii lovituri de stat din 1989,acestea au introdus comunismul national nazist.tov.de mai jos trebuie sa spuna cum s-a impartit mamaia comunistilor si securistilor,daca copii lor sunt angajati la hotelurile din mamaia si de pe tot litoralul si daca da de ce ii platesc cu salariul minim pe economie.Cititi legea 170 din 2016 sa vedeti cum au fost scutiri de impozit pe profit ,numit acum forfetar, securisti si comunisti proprietari de hoteluri .
11
1
Si cei de la Cris-Tim crdeau ca o sa-l puna pe Bunea Haiducul, darv se vede ca painea e in fata carnii si a carnatilor afumati. Pana la urmatoarele alegeri parlamentare, tot turismul va consuma chiflele gratuite Titus Mircea Dobre, la 50 grame per bucata, fara tva, fara euri, fara ceuri, fara faina, fara amelioratori. Pozele cu chiflele vor fi puse zilnic pe mese !
7
3
Care nu au nimic de facut si comenteaza.Fatalailor faceti ceva cu vietile voastre!Comentati pe la colturi ca fetele mari in loc sa luati exemplul lui.El este ministru , iar voi comentati!
8
9
Macar Elena Udrea era buna de futut
15
3
narodul asta, pentru ala cu nume de claxon pentru copii - Tit - si pentru fata lui 2 x 1 Holding - aia o fi nascuta din iubirea dintre Stroe si Dumitrache - n-am votat PSD. Maica Precista
10
3
O sa vedeti cum fug cainii cu colacii in coada la Constanta!Si sigur va creste si gradul de ocupare pe litoral in toate cele 4 anotimpuri!
5
6
Nicu Soldatu este de 10 ori mai bun de ministru !!!!
1
9
un singur lucru sa faca pt litoral si este suficient . sa ia ISU de pe noi ca ne falimenteaza pe toti
4
12
Incredibil! Sa pui un retard spagar ministru la turism. Trist rau. Mai bine o lasau pe petarda aia dinainte. Sa va fie rusine si scarba. Retardul satului a ajuns in frunte.
23
3
Mai bine il puneau pe George Despina la turism.toti homosexualii din europa veneau in mamaia
21
3
Sunteti invidiosi ca un tanar cu avansat grad de retard aceede in cariera politica? Nu realizati ca Dragnea ocupa toate posturile cu slugi obediente?
26
3
Asa ceva? PSD Constanta ai adormit? chiar nu sunt alti oameni care sa ii propuneti ca ministru la Turism? Chiar trebuie sa faca parte din PSD? Pai Dobre? care nu are habar de nici un departament in turism? un director de vanzari la o fabrica de PAINE??? In loc sa numiti oameni competenti voi propuneti vanzatori de paine la fabrica lui taticu? E clar pe cei competenti care au conostinte in turism nu ii puteti manipula .... RUSINE PSD CONSTANTA!!!!! Sunt oameni care cunosc legislatie ,turism , competenti sa detina o asemenea functie... Pacat ca am votat cu PSD
25
3
Mult succes si a faci constanta cum era odata pe timpul lui Mazare .
7
20
puneti ministru un neica nimeni ! Nici macar brutar nu este ! Prostul satului ! Eu il cunosc personal si dk nu era taica-su murea flacau ! vai de pula noastra !
30
4
un cacanar ca si tacsu !
27
5
Circul pesedeilor, mare circ ! Dictatorul Dragnea la butoane ! Asta ministru ?! Incredibil, dar adevarat !
25
3
Cum sa pui ministru turismului un brutar ? Toata viata a trait pe spatele lui tacsu si acum ministru ... Hahaha de rasul lumii ... numai Romania este capabila de asaceva .
26
3
Chiar nimeni nu se uita la detalii in poza? Cine este in spatele lui Dobre? Sa fie oare chiar inalt prea smecherul Teodosie? Priviti mai bine poza!
16
5
sa vedem daca va mai putea verifica cineva afacerea familiei dobre si fiii; punem pariu ca niciun organ de control nu va mai trece de poarta fabricii? evaziune, neplata sporuri pentru salariati la greu...
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218