REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

E OFICIAL! Horia Constantinescu și-a cerut SUSPENDAREA de la Protecția Consumatorului

E OFICIAL! Horia Constantinescu și-a cerut SUSPENDAREA de la Protecția Consumatorului

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 213

Horia Constantinescu, comisarul șef al CJPC Constanța, a solicitat ANPC suspendarea din funcție. Solicitarea survine ca urmare a candidaturii sale la Primăria Constanța.

”Am luat decizia de a candida pentru funcția de primar al Constanței. În sensul celor de mai sus, consider că pregătirea acestui demers nu se potrivește cu statutul de funcționar public și mai ales cu cea de comisar șef adjunct. Acesta este un interes personal legitim și nu trebuie dovedit cu acte, în sensul celor care vizează sănătatea, viața de familie etc. Odată cu stabilirea datei începerii campaniei electorale, vă rog să luați act și de cererea de suspendare pentru acest motiv. Data de începere a acestei suspendări va fi luată în calcul din a 15-a zi de la transmiterea prezente”, se arată în solicitarea transmisă președintelui ANPC.

Horia Constantinescu va candida la Primăria Constanța, cel mai probabil, independent însă nu exclude posibilitatea să se alăture vreunui partid. ”Am purtat discutii cu mai multe formațiuni politice, deoarece cred cu convingere că acestui consiliu îi trebuie și o echipă nouă de consilieri”, a spus Constantinescu.

Va mai sta la cârma JCPC până pe 5 martie, după această dată va putea continua parcursul in vederea luptei electorale ce va urma.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Yok sansa boss!Sa moara nasu Nastase daca te mint cu tot cu esarfa de la Burberry si de data speram sa se nimereasca!Ce face acest"Horica fara frica"?Se duce si el pe la Eforie la interlopi si prin"PEPERONCINO",prietenii stiu cine,sau prin altii incearca sa isi faca lobby si sa cumpere niste voturi,daca se poate de la comunitati!Tot pe 50 de ron Nea Horia votul?Pai tu cu mafia ti o incerci?Nu mai merge cu Henri Coanda si cu alte cartiere ca sunt MONITORIZATI!Scapa de la o zi la alta informatia,habar n are Horia cum o sa se duca singur la puscarie ca asa se intampla cand influentezi VOTUL
1
0
Pentru candidatii la primarie trebuie introdusa conditia obligatorie a efectuarii unui stagiu de pregatire la poarta alba pentru ca aceea este destinatia finala dupa mandat asa cu arata realitatea de zi cu zi.
1
0
strategia lui Piedone? Campanie electorala pe spinarea celor biciuiti de el si a facut, un intreg spital de medici nu au reclama lui desi a salvat Zero vieti dar asa e in ROmania, circul si painea gratie sunt bine vente in ochii ... oamenilor, sa vedem ce scor ia, pensionarii sunt de partea celor care le dau o cafea gratis, tineretul i se rupe de vot, publicul 25-40 i au mai ramas
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614