REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

E.ON recomandă consumatorilor de gaze să analizeze foarte bine ofertele din piaţă, odată cu liberalizarea

E.ON recomandă consumatorilor de gaze să analizeze foarte bine ofertele din piaţă, odată cu liberalizarea

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 909

Orice consumator casnic are dreptul să îşi schimbe furnizorul prin alegerea unei oferte din piaţa liberă, însă clienţii trebuie să fie foarte atenţi la anumite clauze din contracte, se arată într-un comunicat al E.ON, scrie Agerpres.

În primul rând, specialiştii companiei de gaze sfătuiesc consumatorii să citească cu atenţie conţinutul tuturor documentelor puse la dispoziţie şi să nu semneze nimic dacă lipsesc informaţii (preţuri transparente cu toate componentele incluse, termene de plată, valori taxă de reziliere etc.) sau există câmpuri necompletate.

"Atunci când comparaţi ofertele furnizorilor, întotdeauna să fiţi atenţi la preţurile de furnizare publicate, durata ofertei şi condiţiile în care preţurile din oferte pot fi modificate. Verificaţi dacă oferta include accesul la servicii conexe, cum ar fi centre de relaţii clienţi, portal online şi aplicaţii mobile pentru a vă gestiona consumul şi facturile, dacă aceste facilităţi sunt importante pentru voi. Fiţi atenţi şi la capacitatea operaţională şi financiară a furnizorului - este cea mai importantă calitate pentru a fi siguri că livrarea gazelor naturale este asigurată", atenţionează reprezentanţii companiei.

Aceştia reamintesc că furnizarea gazelor naturale pentru clienţii E.ON este garantată şi după 1 iulie, în baza contractelor existente, în cazul în care aceştia nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piaţa liberă.

Piaţa de gaze din România va fi complet liberalizată de la 1 iulie 2020, iar preţurile nu vor mai fi reglementate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alte minti bolnave care isi inchipuie ca mamaiele si georgeii vor face analize comparative de oferte. Praf in pchi la fraieri. Statul trebuia sa aiba un mecanism prin care sa protejeze clientii captivi de abuzurile furnizorilor. Alta metoda de jecmanire a populatiei.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614