REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ea e handbalista care o va înlocui pe Cristina Neagu la CSM Bucureşti. "E un privilegiu pentru mine!"

Ea e handbalista care o va înlocui pe Cristina Neagu la CSM Bucureşti. "E un privilegiu pentru mine!"

Replica API 5 ianuarie 2019 | 00:00 342

Cristina Neagu va sta pe tuşă şase luni după accidentarea de la Campionatul European din Franţa, iar problema interului stânga dă peste cap planurile campioanei CSM Bucureşti, formaţie care ţinteşte intrarea în Final Fourul Ligii Campionilor. Unul dintre cei mai buni conducători de joc din handbalul feminin, sârboaica Andrea Lekic, a făcut un pas în faţă şi şi-a asumat rolul de lider pe teren, în absenţa Cristinei Neagu.

”Programul la nivel internaţional este foarte încărcat, oamenii care decid calendarul ar trebui să ne întrebe şi pe noi şi să se gândească la sănătatea noastră. Am înţeles că vor fi luate nişte decizii în privinţa jocurilor şi a perioadei de pauză dintre ele. Noi, după această vacanţă, nu avem mult timp pentru antrenamente, sunt multe meciuri în această lună şi le-am şi pierdut pe Neagu şi Kurtovic. Fără ele va fi greu, trebuie să ne autodepăşim, vom schimba mult la stilul de joc", a spus liderul naţionalei Serbiei.

Coordonator de joc, Lekic poate juca şi inter stânga, dar şi inter dreapta, repertoriul său tehnic imens perminţându-i să se exprime la un nivel înalt pe orice post de la linia de 9 metri.

"Va trebui să fim bine pregătite fizic, să fim unite, să tragem mai mult atât în atac cât şi în apărare. Focusul nostru este pe fiecare meci în parte, nu suntem obsedaţi de partida cu Gyor, toate jocurile sunt importante. Vom da totul pentru a câştiga trofee în acest sezon. Pentru mine este normal să ţintesc sus, altfel nu aş putea să joc la nivel înalt. E un privilegiu pentru mine să fiu liderul echipei", a mai spus Andrea Lekic, potrivit siteului oficial al campioanei României.

Cristina Neagu a fost accidentată la finalul partidei cu Ungaria de la Campionatul European. În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

"Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani. Ne dorim continuitate şi, mai ales, ca cea mai valoroasa handbalistă a noastră să se refaca într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Aşteptăm operaţia şi recomandările doctorilor şi alături de Federaţia Română de Handbal cautăm cele mai bune soluţii pentru ea. Vom ţine la curent presa şi publicul cu privire la evoluţia stării de sanatate a Cristinei Neagu şi cu privire la recuperarea ei", a fost comunicatul dat de CSM, la finalul anului trecut, pe siteul oficial.

PROGRAMUL ECHIPEI ÎN LUNA IANUARIE

Liga Florilor

10.01 - CSM Bucureşti – Buzău

15.01 - SCM Craiova – CSM Bucureşti

18.01 - CSM Bucureşti – Baia Mare

27.01 - CSM Bucureşti – Zalău

Liga Campionilor

21.01 – Gyor – CSM Bucureşti

sursa: prosport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218