REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ea este procuroarea care l-a 'executat' pe Daddy

Ea este procuroarea care l-a 'executat' pe Daddy

Replica API 15 noiembrie 2017 | 01:05 397

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul 'Tel Drum' în calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman. Procurorul DNA care instrumentează acest dosar este Alexandra Lăncrănjan, care este din Teleorman, scrie jurnalistul Alex Costache pe Facebook.

„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea. 5 capete de acuzare: doua de abuz, doua de frauda cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat. (…)Alexandra Lăncrănjan, 32 de ani. Ca tot ii plac lui Daddy gagicile mai tinere”, scrie Alex Costache, pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@despina lasa ca este buna ma-ta...
0
0
are dreptate valu lui traian ,nu vedeti ca la luat pe dragnea chiar cand a dat legea cu impozitare ,cum naiba ti-ai adus aminte din 2008 de dragnea sai faci dosar penal hai ca sar putea sa iasa lumea in strada ,si ceva pentru yohi nu ne mai ruga cu vaccinurile obligatorii noi stim ca urasti natia romaneasca nu ne mai omora cu vaccinuri
3
1
este doar un pion pe tabla de sah a DNA-ului
3
0
nu vedeti ca este cusuta alba acuzarea lui dragnea? dragnea a deranjat multinationalele firmele care sugeau banii din romania ,iau deranjat tare la buzunar ei nu vor pe cifra de afaceri 1% ca nu mai poate fura statul ,si acum vrea sa i-o dea lui dragnea la gioale profita de naivitatea oamenilor ,ca asa e romanul sa moara si capra vecinului tipic romamesc invidia e la putere
6
1
Bravo mai fato. Nu te lua dupa idiotii care te denigreaza si apara borfasii si hotii. Prostii nu vad nici acum ce jaf se face de asa zisi parlacacatii, guvernanti si alte sleahte de mafioti. Profita de prostia prostimii. "Uitate si tu", la asta de mai jos, postac poate, bate campii cu istoria.
5
5
Uite si tu daca o controlezi pe asta habarnare istorie. Si e proasta judtitia la noi
1
1
Luluta sufragerista isi arata muschii. Pai derbedeul asta fura de 27 de ani si nimeni nu a vazut pana acum? Hotii striga hotii. Justitia ca si politicul... o adunatura de hoti incompetenti. Tara asta nu se mai face bine.
12
0
Felicitari, sa le ofere ce merita!!!
9
2
asta e una care striga "asta e hot". Banuiesc ca va trebui sa si probeze. Si sa mai spuna si judecatorul ca probele ei au vreo valoare sau relevanta. Ca o paranteza, DNA nu e institutia aia care a trunchiat inregistrarile cu Popoviciu prezentate in instanta ca sa para ca ar pune ceva la cale? De a trebuit sa aduca ala inregistrarile complete, ne selectionate cu foarfeca sa arate ca DNA minte? Nu toti suntem spalati pe creier. Doar aia cu Rezist!
9
11
Este un dosar usor. A primit probele din Europa. Este doar o chestiune de timp pana il leaga. Are semnatura pe documente false.
9
4
Frateee, cati psd isti pe aici! De asta a ajuns Romania in halul asta! Cum sa aperi un hot? Voi astia de va pare rau de dragnea, daca furati ceva, va iarta legea?
18
5
Vai de tara asta daca la o institutie ca DNA ajung procurori de 32 de ani! Mai tineti minte ce minte si experienta aveati la aceasta varsta? Daca da atunci comentati, daca nu??,!!!
6
20
Felicitari tinerei procuroare, o fata desteapta si bine informata... Bravo ei !
31
6
Despino, la cata muie iti iei zilnic de la Dragnea si de la PSD, ai devenit specialista.
26
4
Ai dreptate Despina,fa tu traba cu muia pt ca fata asta din imagine are lucruri mai serioase de facut.
35
6
Asta nici de muie nu e buna
5
35
Bravo fata tinara ce esti,asta trebuia executat cu un glont in cap si la fel si prietenul lui Tariceanu
29
10
Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email: pacurarucostica1963@gmail com
1
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614