REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ea este tânăra ținută în sclavie, în Italia, timp de 10 ani

Ea este tânăra ținută în sclavie, în Italia, timp de 10 ani

Replica API 24 noiembrie 2017 | 11:27 353

Rudele au crezut-o moartă

Rudele au crezut-o moartă

Cristina Mihaela Maricela, tânăra de 29 de ani, din comuna Cerchezu-județul Constanța, ținută în sclavie de către un italian, într-un subsol, unde era bătută, violată și ținută nemâncată, se află, acum, în grija autorităților italiene. Această fotografie a fost făcută înainte să plece la muncă în Italia, pe vremea când avea 18-19 ani. Tot în fotografie se mai poate vedea cum ține un copil în brațe. Este primul copil al Cristinei, născut în România, aflat în grija tatălui, în urma unei hotărâri ale instanței privind custodia minorului. De precizat că, în urma violurilor repetate din Italia, fata a mai născut, în acele condiții greu de imaginat, fără nici un fel de asistență medicală, un băiețel și o fetiță, care au acum 9, respectiv 3 ani. De remarcat că mama tinerei nu mai știa nimic despre soarta acesteia. După ce nu a mai primit nici un semn din partea fetei, rudele erau convinse că aceasta a murit. Au rămas, însă, șocați, zilele trecute, când au aflat prin ce a trecut Cristina Mihaela, pe care nu au mai văzut-o de când avea 19 ani, înainte de a pleca în Italia. Acum tânăra se află internată într-un spital, unde primește îngrijiri medicale, iar copiii sunt într-un centru, bine îngrijiți. Toți trei vor rămâne în Italia, până la finalul anchetei. În ceea ce-l privește pe Aloisio Francesco Rosario Giordano, bărbatul în vârstă de 52 de ani, resposabil pentru tot calvarul româncei, acesta a fost arestat și urmează să răspundă penal pentru faptele sale.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu fiti rautaciosi, femeia s-a dus sa munceasca si sa-i ofere copilului un trai mai bun, fara sa stie ce o asteapta acolo. nu ea este vinovata. cati romani nu muncesc in italia....hai sa fim seriosi.
4
1
Ii era greu...mergeti sa o sugeti in italia
2
5
isi merita soarta...credea ca tine..uite ca n-a tinut...bine i-a facut...sa fie lectie si pentru alte asemenea individe...
3
9
Cu acordul ma-ti. Ziaristii pot folosi poze facute sau postate in spatiul public. Nu mai jignii oamenii care-si fac treaba, doar ptr faptul ca esti tu dobitoc.
6
3
Voi sinteti ziaristi ? De ce trebuie sa- i puneti poza ? Nu e lovita destul de soarta ? Ar trebui sa fiti dati in judecata , cu acordul cui ati pus poza ?
10
7
sigur ca da, o fi Dumnezeu de vina de ce fac oamenii. si nu mai judeca oamenii care isi manifesta credinta in orice mod. e dreptul lor. apropo, stii care e porunca nr 11 - Vezi-ti de treaba ta
5
1
asta ar trebui pus pe frigarui cam tot atata timp... la foc mic,,, sa nu moara jigodia iar pentru credinciosi am un mesaj: nu va mai milogiti la pereti, icoane etc colorate ca al vostru Zeu vede multe si nu face nimic... daca nu ati fi indobitociti fara voia voastra de mici n ati mai pupa oase de morti
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218