REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ea petrecăreaţă, el - posesiv. Cum a ajuns un tânăr să se arunce din maşină pentru a-i da o lecţie iubitei

Ea petrecăreaţă, el - posesiv. Cum a ajuns un tânăr să se arunce din maşină pentru a-i da o lecţie iubitei

Replica API 3 septembrie 2013 | 00:00 613

Unde duce gelozia

Unde duce gelozia

Se spune că de la dragoste la ură este doar un singur pas, însă, care este fenomenul ce poate transforma o poveste idilică într-un coşmar? Un caz concret este reprezentat de nefericitul eveniment petrecut sâmbătă dimineaţă, în zona clubului Le Gaga din Mamaia, când un tânăr de 30 de ani a ales să sară din maşină, în timp ce aceasta se afla în mers, ajungând în stare destul de gravă la spital. Motivul? Gelozia faţă de iubita lui. Acum este în stare stabilă, fiind internat pe Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost şi operat.

Doi tineri frumoşi şi dornici de distracţie, am putea spune că ne şoptesc fotografiile celor doi. Ea, Irina Ionela Raus, de 27 de ani, din Eforie Sud, dar cu domiciliul în Constanţa, ceva mai independentă, el, Ovidiu Mariş, cam gelos. Cluburi, plajă, ţări străine - cam acestea sunt elementele ce o caracterizează pe tânăra de 27 de ani, care se afla la volan în timp ce iubitul ei a ales să-i dea o lecţie, sărind din maşină. Potrivit declaraţiilor ei, se pare că totul a pornit de la... gelozie. El ar fi primit nişte indicaţii că fata s-ar afla într-un local cu un alt bărbat, motiv pentru care a plecat la faţa locului. Informaţia s-a dovedit a fi eronată, Irina Ionela fiind cu prietenele. Spiritele nu s-au calmat, ea s-a urcat băută la volan, iar în autoturism a continuat cearta, moment în care el, gelos peste măsură, a vrut să-i dea o "lecţie" iubitei, arătându-i cum se poate întâmpla o tragedie. Însă, potrivit activităţii de pe site-ul de socializare Facebook, tânăra a scos mai mereu în evidenţă faptul că are un iubit peste măsură de gelos, dar şi posesiv, care nu prea îi făcea zilele uşoare, mai ales când venea vorba de distracţia cu prietenele. "Oamenii cred că ştiu ce este iubirea. În realitate, nu ştiu. Din această neînţelegere se naşte gelozia. Prin iubire, oamenii înţeleg un fel de monopol, o formă de posesivitate, fără să înţeleagă una din cele mai simple realităţi ale vieţii: în clipa în care posezi o fiinţă vie, ai ucis-o", spune Irina pe site-ul de socializare, citându-l pe Osho. De asemenea, o altă postare a fost legată de un trandafir galben, pe care, cel mai probabil, l-a primit de la Ovidiu Mariş, menţionând: "Cineva este cam gelos...". În rest, distracţie şi voie bună cu prietenele prin toate cluburile din Constanţa şi nu numai. Cât despre tânărul care zace pe patul de spital, se laudă că locuieşte în Brisbane, Queensland, Australia. Potrivit poliţiştilor rutierişti, Ovidiu Mariş nu a putut fi încă audiat întrucât starea sa de sănătate nu îi permite, urmând ca acest lucru să aibă loc când se va însănătoşi. "Este internat pe Secţia Neurochirurgie şi a fost operat încă de cum a ajuns la spital. Are un hematom subdural destul de întins, însă sperăm ca starea lui de sănătate să fie una favorabilă", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs evenimentul. Tânăra riscă să se aleagă cu permisul suspendat pentru cel puţin 90 de zile, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, însă nu este acuzată de vătămare corporală pentru că gestul tânărului a fost unul voluntar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369