REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

EBA, super siluetă în costumul de baie "leopard", de 600 de euro

EBA, super siluetă în costumul de baie "leopard", de 600 de euro

Replica API 31 iulie 2021 | 00:00 1208

Nu ai zice că are 41 de ani şi că e mamă a trei copii. Elena Băsescu a fost pe val, la propriu şi la figurat, weekendul trecut, pe litoralul românesc. A afişat un trup bronzat, suplu, tonifiat, pe care a pus un costum de baie care costă nu mai puţin de 600 de euro.

Elena Băsescu

Sursă foto: Blitz!/Click!

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu face rabat atunci când vine vorba despre haine şi accesorii de lux. Şifonierul ei arată ca o casă de modă, în care aproape fiecare piesă, oricât de „banal” ar arăta ea, poartă o marcă celebră şi un preţ în euro, cu multe zerouri. Fie că se duce la sală, la supermarket sau la salonul de înfrumuseţare, EBA se afişează în ţinute a căror valoare poate depăşi lejer 10 salarii minime pe economie. Nu s-a dezis nici weekendul trecut, pe litoralul românesc.

Fotoreporterii au surprins-o pe plajă, într-un costum de baie-leopard Dolce& Gabbana, care costă circa 600 de euro. Dar merită, căci un trup atât de sexy trebuie accesorizat pe măsură. La 41 de ani şi mamă a trei copii, Elena Băsescu nu are pic de celulită sau burtică, este suplă şi tonifiată ca o adolescentă, scrie click.ro.

foto: Blitz

foto: Blitz

Dacă în anii trecuţi EBA era „abonată” la Crazy Beach din Mamaia, acum a renunţat la această locaţie după ce autorităţile au lărgit plajele. Ar fi fost, oricum, dificil să străbată atâta distanţă până la apă, împreună cu cei mici. A ales, în schimb, o plajă ferită de ochii lumii, la Năvodari. A ajuns puţin după ora 10 dimineaţa, împreună cu bona şi cu cei trei copii ai ei: Sofia Anais (aproape 8 ani), Traian (6 ani) şi Anastasia (3 ani). Au închiriat două saltele mari, cu 80 de lei bucata, şi apoi... bălăceală. Elena s-a jucat în apă cu cei mici, cot la cot cu bona, s-a bronzat, s-a relaxat, a vorbit la telefon, sub umbreluţă, timp în care copiii s-au jucat alături de ea, în nisip.

E în relaţii mai bune cu fostul soţ

Nu i-a însoţit nici o prezenţă masculină. Deşi recent a petrecut o vacanţă la mare împreună cu fostul soţ, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, deşi au mai participat împreună la diverse evenimente de familie, acestea au fost „excepţii”, de dragul fetiţei lor de 3 ani. Sunt în relaţii mai bune, însă nu există loc de împăcare. Tomată deja s-a afişat cu noua cucerire, o tânără medic rezident ce seamănă leit cu Elena Băsescu.

Tomată şi EBA s-au despărţit în septembrie 2019, după doi ani de relaţie. Cei doi au custodie comună şi petrec mult timp cu fiica lor, Anastasia. Până acum, fiica fostului preşedinte nu s-a afişat cu nici un bărbat, ci s-a dedicat în totalitate creşterii celor trei copii ai ei. Sophia şi Traian sunt rodul iubirii cu Bogdan Ionescu (Syda), de care a divorţat în toamna anului 2016.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai tare e articolul cu stiuletele lu Savuica
2
0
Cam laudativ articolul asta,e compus de parca i-ar fi dat Eba vreo toala din "casa ei de moda",adica sifonierul propriu fetei care l-a scris.
2
0
Sa i dau gat
3
1
Are babacu bani, ce conteaza 600 euro la un salariu de 9000 euro pe luna de la U.E. !!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920