REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 312

Ministrul Educaţiei, Ambramburica... pardon, Ecaterina Andronescu, s-a "bulucit" la tv, în încercarea de demonstra că e deşteaptă, că merită funcţia, că face şi drege... Până la finalul emisiunii, toţi telespectatorii au adormit!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine zici, sanatos principiul tau, dar de ce ramai la stadiul declarativ si nu faci intocmai? Daca esti analfabet - si tu esti, de moment ce scrii "sa se educe pe ei insusi" , ca sa dau un singur exemplu, caci spatiul de aici nu-mi permite mai mult - de ce nu faci altceva? Daca ai invatat sa vorbesti, imi inchipui cum, crezi ca ar trebui sa si scrii? Nu, fraiere, esti corigent la capitolul asta! As zice ca ti se potriveste proverbul "Rade harb de oala sparta"...
1
0
Si daca in locul acestei femei ar fi fost unul ca Einstein ,credeti ca elevii ar avea chef mai mult de invatat si ca faptele barbare,antisociale din scoli ar fi disparut? Treaba e ca la nivel de fiecare scoala lucrurile sunt dificil de controlat,cata vreme parintii elevilor sunt si ei varza. La scoala se predau materii,insa educatia se face in primul rand acasa.
1
2
constat cu tristete, si imi asum ce spun- educatia copiilor nostri nu se obtine prin experientele a zeci de analfabeti incapabili se se educe pe ei insusi. Sunt adeptul unui principiu la care nu voi renunta niciodata si anume acela ca indiferent de promisiuni financiare si chiar devenirea acestora in fapte- nu accept nimic daca nu stapanesc domeniul in care ma bag- sarac si curat. Imi pare rau dna, din punctul meu de vedere, in urma celor activitati ale tale, te consider distrugatoarea invatamantului romanesc. De ce ai acceptat sa fii in continuare bataia de joc a unui puscarias- aveam pretent
2
1
Latrailor ... Viermilor, voi vorbiti ???
1
0
O bramburita fara caracter care a distrus invatamantul romanesc
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218