REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ecaterina Andronescu: 'Este de departe cel mai îngrozitor moment din viața mea'

Ecaterina Andronescu: 'Este de departe cel mai îngrozitor moment din viața mea'

Replica API 3 decembrie 2018 | 02:06 359

Ecaterina Andronescu a vorbit într-un interviu acordat România TV despre momentul în care a fost urmărită penal de DNA în dosarul licenţelor Microsoft, suspectată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, potrivit DCnews.ro

Actualul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, mărturirește că urmărirea penală de către DNA a fost cel mai greu moment al vieții sale.

''Este de departe cel mai îngrozitor moment din viața mea. Atunci când tu îți vezi de munca ta corect, cinstit și încerci să adaugi și la ceea ce fac ceilalți și când te trezești cu o acuzație la care niciodată nu te-ai fi gândit...Eu nici nu știam ce înseamnau acuzațiile care mi se aduceau atunci. Mă uitam în dicționar să văd despre ce este vorba, ce este aceea spălare de bani, ce sunt acelea offshore-uri. Nu m-au preocupat niciodată pentru că nu erau în obiectivele mele de zi cu zi. Atunci am trăit cel mai dificil moment al activității mele și al vieții. Am trecut destul de greu prin ele. Tot meseria m-a ajutat să mă echilibrez.'', a afirmat Ecaterina Andronescu pentru România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamaie, tuse katrina, ia-l si pe mosneagul ala de la MAE,fosila melescanu, vedeti-va de colive si parastase, lasati tinerii sa-si croiasca ei viitorul! Voi ne-ati ingropat de tot mumii comuniste!
2
0
eu gandesc despre tine ca vei fi n continuare audiata in acelasi dosar, iar faptul ca ai acceptat postul; de ministru dupa ce te-ai opus ideilor nedemocratice ale pusacariasului spue multe despre coloana ta vertebrala, care iti lipseste- cu desavarsire, ca si demnitatea de altminteri
4
0
Ce semeni, culegi ! O tradatoare, o mare tradatoare! Rusine!
5
1
Banii pe dobanzi ai profesorilor.Va bateti joc de ei penalilor.Rusine.
4
0
Tu ai produs cel mai mare analfabetism in Ro.si tiai vandut colegi,la Dragnea sa devi Min Invatamantului,Ordinaro.Ai distrus scolile de meseri ati vrut sa vindeti diplome de Dr si ingineri la toti Prosti.Si ati distrud o tara intreaga.
10
2
criminala educatiei romanesti,ca sa multumeasca facultatea spiru haret a facut studenti pe banda rulanta,ANALFABETI.vanzatoare de tara
28
5
Iar cel mai ingrozitor moment din viata mea e s-o vad iar ministru la invatamint, a 4-a oara.
36
5
cum nu stie nici cat costa cam tot ce are pe ea."Ma uitam in vitrina si am crezut ca sunt la Casa Modei dar de unde eu eram la Zegna...m am uitat in dictionar sa vad daca pot sa i prostesc pe romani si daca stiu sigla si mi am zis ca merge la fel am facut si la Marc Jacobs.M am uitat in dictionar sa ma echilibrez moral"
18
6
Asta nu zice ca a scapat de parnaie pt ca faptele s-au prescris.O tine langa ca e nevinovata dar daca era cercetarea in vigoare era la beci fara sireturi si curea.
25
8
Tu esti ministrul educatiei si te uiti in dictionar sa vezi ce inseamna spalare de bani? Mai bine taceai.
30
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369