REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei:

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei:

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 271

"Fiecare elev să aibă un laptop și în fiecare clasă să existe o tablă inteligentă"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Porecla ei este padurea Letea iarna
2
1
asta e ca pizhda spalata i ca si noua
7
1
Copii scriu urit ptr ca nu mai fac caligrafie --copii nu stiu sa citeasca ptr ca nu citesc carti --stau toata ziua in laptop --Ministra sa le faca wc-uri ca lumea sa le dea incaltaminte si bani ptr mincare --Probabil are un contrct cu comision ptr achizitie de electronice
5
2
parca este statue de ceara.
6
2
pana la laptop si table nu mai stiu de care, nu te gandesti mataluta ca acesti copii supusi mizeriei voastre de a nu avea conditii minime intr-o scoala in care parintii aduc lemne cu sacul de acsa - ce zici, ori esti plecata cu pluta ori este multumirea slugii puscariasului draknea ptr a nu stiu cata oportunitate de a destruge ce a mai ramas din invatamantul romanesc. Multi copii nu se duc la scoala ptr ca nu au cu ce se imbraca, nu au manuale si nici rechizite iar multi nu au curent acasa, despre ce vorbim?
9
0
Treaba este ca romanii cam au telefoane mai inteligente decat ei si tot degeaba. Un sistem educational care sa atraga copii,sa-i faca sa se simta bine la scoala,nu se poate face din cauza ca cei care ar trebui sa faca asta sunt nepregatiti,adica fosti elevi vai de lume,fara capacitate intelectuala pe masura cerintelor functiilor lor. Plus ca parintii elevilor sunt din pacate ramasi cu capetele seci,niste dovleci cu ochi care se impotrivesc la tot ce evolueaza,pentru ca ei nu inteleg ca altii ar putea fi mai destepti.Copii devin scarbiti de scoala se auto-indobitocesc.
6
0
Proasta trebuie trimisa sa se cace macar o data la fiecare scoala cu veceul in fundu curtii. Muie cu cacat androneasca tableta inteligenta, muie dragnea, muie pesede !!!
10
0
Va oferim cadou cate unul ca asta va lipsea sa i mai tineti agatati in ecrane si cat mai lenesi si inapti!Asa scriati si DVS?pe laptop si tableta?Sau doar la caligrafie?pe tableta de aglocalmin tot ce este posibil!Aveti numai idei tampite in loc sa le faceti caldura si conditii de igiena in toalete voi vreti sa i tehnologizati sanchi...aveti iar vreun combo?sau vreti sa fim niste medievali cu tehnologie in mana ca nu mai conteaza daca avem toaleta in banca 2 la geam
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614